12 / 05 / 2024

Şevket Demirel taziye

Şevket Demirel taziye

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer vefat etti! 

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Tarsus Bahçe Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can’ın mahalle sakinleri ve çocuklar etrafında sevgi çemberi oluşturdular.

Tarsus'ta yeni taziye evinin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şevket Can Koç vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi İTÜ-1951 mezunu Şevket Can Koç vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Şevket Demirel son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

İnşaat Mühendisi Şevket Demirel vefat etti!

Süleyman Demirel'ni kardeşi Şevket Demirel 90 yaşında yaşamını yitirdi. Şevket Demirel 1950 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştu.

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Çukurova Belediyesi tarafından yapılan taziye ve cemevi hizmete açıldı!

Çukurova Belediyesi'nin Altıneller Grubu'ndan destek alarak Karahan Mahallesi'nde yaptırdığı taziye ve cemevi milletvekilleri, STK temsilcileri ve halkın da katıldığı büyük bir törenle hizmete açıldı.

Midyat Akçakaya Mahallesi sakinleri taziye evi istiyor!

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş, “Mahallemizde taziye evi olmamasından dolayı çeşitli sebepler nedeniyle yakınlarını ebedi hayata uğurlayan vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşıyorlar." dedi.

Şanlıurfa Akçakale'de 147. taziye evinin temeli atıldı!

Akçakale belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 30 Mart yerel seçimlerinden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu kapsamda Akçakale'de 147. Taziye evinin temeli atıldı.

Batman’ın büyük semti Kültür'de taziye evi inşa edilecek!

Kültür cami bitişindeki alana modern bir taziye evinin yapılması için Belediye’den izin aldıklarını belirten Kültür mahalle muhtarı Enver Argun, İl Müftüsü Turgut Erhan’dan da gerekli desteği gördüklerini söyledi.

Şevket Demirel taziye Haberi

Şevket Demirel taziye

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Ispata'ya getirildi. Demirel, yarın İslamköy'de toprağa verilecek. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat, İnşaat Malzemeleri Madencilik Turizm ŞTİ. taziye ilanı yayınlattı.



Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz.





Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı İstanbul'da yaşamını yitiren kardeşi Şevket Demirel'in cenazesi Isparta'ya getirildi. Sahibi olduğu fabrikaların önünde işçileri ve ailesi, kent merkezinde de Ispartalıların karanfillerle veda ettiği Şevket Demirel, yarın İslamköy'de toprağa verilecek.


İşadamı Şevket Demirel'in cenazesi saat 12.00'de Koç Holding'e ait özel bir helikopterle Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na getirildi. Cenazeyi havalimanında Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın,...