06 / 05 / 2024

Şevval Sam InStyle Home Dergisi

Şevval Sam InStyle Home Dergisi

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Sam Bankman-Fried'den kripto para uyarısı!

FTX kripto para borsasının kurucusu Sam Bankman-Fried, Solana'nın (SOL) bir sonraki en baskın dijital varlık projesi olabileceği konusunda yatırımcıları uyardı. 

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mona Samman Abe ve Abboud Malla tarafından kuruldu.

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Elmusa tarafından kuruldu.

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmehdı Seyedı tarafından kuruldu.

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi açıldı!

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Kelleci tarafından açıldı.

Lotusart Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotusart Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Şevval Demir tarafından kuruldu.

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Gaziantep'te 7.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 152 ada, 4 parselde yer alan arsayı 7 milyon 406 bin 800 TL'ye satıyor...

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yasser Mhs Samır ve Sabah Al Masrı ortaklığında kuruldu.

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alı M. Al-Shaıkh ve Samı Husseın A. Loaloa ortaklığında kuruldu.

Almara Danışmanlık İnşaat Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almara Danışmanlık İnşaat Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bn TL sermaye bedeli ile Samı Abboud tarafından kuruldu.

Şevval Sam InStyle Home Dergisi Haberi

Şevval Sam InStyle Home Dergisi


'Bodrum Masalı' dizisinde oyanayan Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Renkli ve bohem tarzıyla ilgi çeken evde Şevval Sam, erkek arkadaşı müzisyen Sarp Maden ve dört kedisiyle birlikte yaşıyor. 







Ev, aslında bir çatı dubleksi. Alt katta geniş balkonlu bir salon, açık mutfak, banyo, iki oda var Biri giyinme odası daha bulunuyor. Şevval Sam duvarları bordo, turkuaz, erguvan, sarı gini kendisine iyi gelen renklere boyatmış.