17 / 05 / 2024

Seydikemer Esen 1 Barajı

Seydikemer Esen 1 Barajı

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Esen 1 Barajı'nın etkili yağışlar nedeniyle taşması sonucu Çukurincir Mahallesi'nde dere yatağına yakın 15 ev boşaltıldı. Bölgede ekipler sabaha kadar kontrollerini sürdürecek.

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksitle 4 arsa ve 1 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek açıkladı!

Muğla ili Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Seydikemer ilçesi, Kemeraltı Mahallesi'nde yer alan  4 arsa ve 1 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla satıyor. Peki Muğla'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca ile Küçükbakkalköy Mevkii, 3327 ada, 1 ve 2 parseller 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Turizin Tesis Alanlarına ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Aşağı ve Yukarı Dudullu - Esenşehir - Ihlamurkuyu - Yeni Çamlıca Mahalleleri Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi!

TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi ve TOKİ 100 bin konut Muğla Seydikemer kura sonucu 2+1 ve 3+1...

Esenşehir Şehir Konakları ödeme koşulları!

1+1'den 4+1'e kadar dairelerin sıralandığı Şehir Konakları projesinde ev fiyatları 438 bin TL'den başlıyor. İşte Esenşehir Şehir Konakları ödeme koşulları...

İzmir Esen 11 Torbalı teslim tarihi!

İzmir Esen 11 Torbalı projesinde dairelerin satış fiyatları 110 bin TL'den başlayarak değişiyor. Esen 11 Torbalı projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Muğla'da baraj taştı, 15 ev boşaltıldı!

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Esen 1 Barajı'nın etkili yağışlar nedeniyle taşması sonucu Çukurincir Mahallesi'nde dere yatağına yakın 15 ev boşaltıldı. Bölgede ekipler sabaha kadar kontrollerini sürdürecek.

Muğla Seydikemer Eşen Çayı 1. Kısım inşaat işi ihalesi 15 Ocak'ta!

DSİ 21. Bölge 213. Şube Müdürlüğü; Muğla Seydikemer Eşen Çayı 1. Kısım inşaat işini 15 Ocak 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 450 günde tamamlanacak.

Seydikemer Yüksel Özden Caddesi'nde yol çalışmaları tamamlandı!

15 bin metrekare kilit parke, kaldırımlar için 2 bin 200 metre parkenin kullanıldığı Seydikemer'in Fethiye yönünden girişinde yer alan 1.1 kilometrelik Yüksel Özden Caddesi'nde genişletme ve kilit parke çalışmaları sona erdi.

Ümraniye Dudullu Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca imar planı 12 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Ümraniye, Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli plan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor.

Ümraniye Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca mahalleleri imar planı askıda!

Ümraniye, Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı. İşte Ümraniye'nin üç mahallesinin imar planı..

Melih Sami Esen: Stadın yıkılması ceza değil tedbir!

UEFA Tahkim Kurulu'nun da Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onaylaması ve kullandığı dil farklı tartışmaları da beraberinde getirdi. Melih Sami Esen stadı değerlendirdi...

Seydikemer Esen 1 Barajı Haberi

Seydikemer Esen 1 Barajı

Seydikemer ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle Esen 1 Barajı'nın taşması sonucu bir mahalledeki 15 ev boşaltıldı.


Alınan bilgiye göre, dün geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış nedeniyle ilçenin yüksek kesiminde bulunan Yayla Patlangıç mevkisindeki Esen 1 Barajı, yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.


Barajın bendinden taşması nedeniyle Çukurincir Mahallesi'nde dere yatağına yakın bazı evler boşaltıldı.


Çukurincir Mahallesi Muhtarı Servet Yılmaz, su baskını tehlikesi yaşayan evlere giderek boşaltılması konusunda uyarıda bulundu.


Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muammer Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede etkili yağışlar nedeniyle Eşen Çayı'ndaki su seviyesinin yükseldiğini söyledi.


Eşen Çayı güzergahında düşük kotta bulunan Karaköy, Çukurincir, Karadere, Kumluova ve Gölbent mahallelerinde çalışmalara devam edildiğini anlatan Acar, en çok sıkıntı yaşayabilecekleri Çukurincir'de dere yatağına yakın evlerde tahliye işlemi yaptıklarını dile getirdi.


Acar, vatandaşların mal ve...