20 / 05 / 2024

Şeydişehir yeni park

Şeydişehir yeni park

Seydişehir Belediyesi tarafından Saadetler Mahallesi'nde 6 bin 700 metrekare alana park yapılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'in birçok noktasında yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi!

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de yepyeni konut projesi için kolları sıvadı. TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi ne zaman?

Emlak Konut Nevşehir Yeni Mahalle değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Nevşehir Yeni Mahalle değerleme raporunu yayınladı.

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi!

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla inşa edilmekte olan Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinat yanı sıra cazip ödeme olanakları sunuluyor...

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Temeli 5 Ocak'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla atılan Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı son sürat ilerliyor.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Şeydişehir yeni park Haberi

Şeydişehir yeni park

Seydişehir Belediyesi tarafından Saadetler Mahallesi'nde 6 bin 700 metrekare alana park yapılıyor.


Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'in birçok noktasında yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini belirtti.


Park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tutal, "Park alanına yetişmiş ağaçlar naklediyoruz. Burası, ailelerin oturabileceği hoş bir mekan olacak. Kurban Bayramı'ndan sonra vatandaşın hizmetine sunulacak"...