08 / 07 / 2024

Şeyha Moza bint Nasır el-Missned kanal istanbul arazisi

Şeyha Moza bint Nasır el-Missned kanal istanbul arazisi

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek yeni şehrin uygulama imar planları onaylandı. Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Baklalı’nın satın aldığı 44 dönümlük tarla, turizm ve ticaret alanına çevrildi. 

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Moza İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed Tıhouchaı tarafından kuruldu.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Katar Emiri'nin annesine Kanal İstanbul piyangosu: Arazinin değeri 5'e katlandı!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek yeni şehrin uygulama imar planları onaylandı. Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Baklalı’nın satın aldığı 44 dönümlük tarla, turizm ve ticaret alanına çevrildi. 

Katarlılar Türkiye'den 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı!

Katarlılarının Türkiye’den aldığı gayrimenkullerin Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Kanal İstanbul güzergâhında bulunan arazisi ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Katarlılar, AKP döneminde Türkiye’den toplamda 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı.

Katar Emiri’nin annesi Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi aldı!

Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Başakşehir’de 100 bin TL sermayeli şirket kurup 1.5 ay kadar sonra da çılgın proje Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi satın aldı.

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

Katar Ulusal Müzesi'nin mimarisinde Osmanlı esentisi!

Katar’da 10 yılda inşa edilen 5.5 milyar liraya mal olan Ulusal Müze, çöl zambağını andıran mimarisiyle dikkat çekiyor. Katar Prensesi Şeyha El Mayassa El Tani, müzeyi oluştururken Osmanlı arşivlerinden de yararlandıklarını söyledi.

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.

Bint İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bint İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tarık Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Park MOZAİK’te, sosyal medya ve çocuklar üzerine söyleşi yapıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK’te “Sosyal Medya Evimizde, Her Yerde; Çocuklarımızı Nasıl Koruruz?” konulu interaktif bir söyleşi yapıldı...

İzzet Temel, Park Mozaik'te canlı performans sergiledi!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

Şeyha Moza bint Nasır el-Missned kanal istanbul arazisi Haberi

Şeyha Moza bint Nasır el-Missned kanal istanbul arazisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında çılgın proje olarak açıkladığı Kanal İstanbul projesine yönelik tartışmalar devam ederken, çevresinde inşa edilecek yeni şehir için imar çalışmaları da sürüyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yedi etaptan oluşan 1/5000'lik Nazım ve 1/1000 Uygulama İmar Planı hazırlıyor. Sözcü'den İsmail Şahin'in haberine göre; projenin ilk üç etabından oluşan ve Arnavutköy ile Başakşehir ilçelerini kapsayan planlar bakanlık tarafından 2 Temmuz'da itiraz süreci için askıya çıkarıldı. Katar Emiri'nin annesinin Kanal İstanbul güzergahındaki gayrimenkul yatırımının akıbeti de planların onaylanması ile ortaya çıktı.

Plana göre, turizm + ticaret alanlarında iş, alışveriş ve yönetim merkezi, otel, motel, ofis, büro, lokanta, çarşı, çok katlı mağazalar, banka ve finans kurumları yapılabilecek. Bu işlevler bir arada olabileceği gibi ayrı bloklar halinde de projelendirilebilecek.

İSTERSE AVM DE...