22 / 07 / 2024

seyhan belediyesinin faaliyetleri

seyhan belediyesinin faaliyetleri

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "25 yıllık belediye tarihinde yapılmış hizmetlerin daha fazlasını bir yılda tamamlayıp hizmete sokacağız" dedi Başkan geleneksel hale getirdiği mahalle toplantılarını aralıksız sürdürüyor.

Seyhan Belediyesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Seyhan Belediyesinin yol açma çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesinde yeni açılan bir yolda inceleme yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bütçe görüşmeleri başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının 1. birleşimi gerçekleştirildi, meclis toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin faaliyetleri ve 2016 bütçe planını anlattı.

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısında imar konusu görüşüldü!

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı haftaya buruk başladı. Zeydan Karalar'ın katılmadığı mecliste, Belediye mensuplarından Mhp Meclis Üyesi Enver Kutlu Sönmez'in Babasının ölümü dolayısıyla divan adına başsağlığı dilendi.

Rize OSB projesinde inşaat faaliyetleri yüzde 80 tamamlandı!

Rize'nin Kalkandere ilçesinde yaklaşık 50 hektarlık alanda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kontrolünde yapımı süren Rize OSB projesinde inşaat faaliyetleri yüzde 80 oranında tamamlandı.

Antalya Seyhan Meydanı'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyhan Caddesi'ndeki Kepez Arena Spor Salonu meydanında gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Adana Seyhan'da yeni semt pazarının temeli atıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pınar mahallesinde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı Saniye Çelik ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı.

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Adana Seyhan'a yeni hastane inşa edilecek!

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Seyhan’ın güneyinde inşa edilecek bir Hastaneyle, bölge halkının ihtiyacının önemli ölçüde karşılanacağını bildirdi.

Seyhan Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı denetim ekipleri, son bir ay içerisinde çevre sakinlerinin yoğun şikâyetlerine maruz kalan tehlikeli ve terk edilmiş 17 binayı tamamen yıktı.

Seyhan Belediyesi kaçak yapılara geçit vermiyor!

Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri, son bir ay içerisinde uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu ve çevre sakinlerinin yoğun şikayetlerine maruz kalan tehlikeli ve terk edilmiş 17 binayı tamamen yıktı.

Seyhan'da kaçak ve riskli binalar yıkılıyor!

Seyhan Belediyesi’nin kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili yoğun denetim ile mücadelesi aralıksız olarak sürüyor. Yetkililer, Seyhan Belediyesi’nin kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili denetimlerini aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın kurtuluşu kentsel dönüşümde!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan ilçesi'nin makus talihini değiştirmekte kararlı olduğunu bir yıllık icraatını anlattığı toplantıda gösterdi. Karalar, ilçenin kurtuluşunun kentsel dönüşüm, kent meydanı ve yeşil vadi projelerinde yattığını sö

Seyhan'a Kent Meydanı gerekiyor!

Zeydan Karalar, amaçlarının Türkiye'de Seyhan'ı yaşanılabilir örnek bir ilçe haline getirmek olduğunu belirtti. Kasaplar Çarşısı ile Balıkçılar Pazarı'nı kaldıracaklarını yineleyen Karalar, Seyhan'ı hep tepeye yükseltmek için çabaladıklarını vurguladı.

seyhan belediyesinin faaliyetleri Haberi

seyhan belediyesinin faaliyetleri

Her hafta dört mahallede "Halk Günü" gerçekleştiren Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Biz belediye başkanı olduk yeni bir gelenek başlattık, kışın hava şartlarının uygun olduğu günlerde mahallelerimize gittik. Her hafta dört mahallemizde böyle toplantılar yapıyoruz. Halk Günü diye tabir edilen toplantıları bizzat mahallede yapıyoruz. Esasında bu toplantıları belediyede hafta da bir gün yapabilirdik. 

Sizler belediyeye gelirsiniz, dertlerinizi sıkıntılarınızı bize anlatırsınız ve toplantı biter. Ama biz sizleri ayağımıza çağırmak yerine sizlerin ayağına gelmeyi tercih ettik" diye konuştu. 

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'm Namık Kemal Mahallesi'nde mahalle muhtarı ve belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu Halk Günü toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların yoğun ilgisi arasında toplantının yapılacağı noktaya gelen Belediye Başkanı Karalar şöyle konuştu; "Yıllardan beri siyasetle ilgilenenler çok da duymuştur. 'Siyasetçiler vatandaşların ayağına...