07 / 05 / 2024

seyhan Nuri Çomu Camisi

seyhan Nuri Çomu Camisi

Adana Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu...

Adana Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu!

Adana Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu...

Adana Seyhan'daki Nuri Has Pasajı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Nuri Has Pasajı’nın tekrar Adana’ya kazandırılması için mülk sahibi Özilhan ve Has aileleri ile İstanbul’da bir araya geldi. Karalar, restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının her iki aile ve belediye işbirliği ile yapılması mutabakatına vardı.

Seyhan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Nuri Gökgözlüoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Profesör Doktor Necmettin Erbakan Caddesi'nde kuruldu.

Çukurova bölgesine yeni bir liman şart!

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Adana, Mersin ve İskenderun’un sanayi üretim kapasitesinin, yeni bir limanı zorunlu kıldığın söyledi..

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 19 konut satıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 19 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuyor. Başvuruların 5 Mart'ta başlayacağı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Nuriş Prefabrik 2015'te ihracata odaklanıyor!

Yıllık 500 bin metrekare prefabrik yapı 20 bin adet konteyner üretim kapasitesine ulaşan Nuriş Prefabrik, reel sektördeki sıkıntılara rağmen 2014 yılında yüzde 15 büyürken, 2015 yılında ise ihracata odaklanacak.

Hüseyin Nuri Çomu: Çukurova'da yeni bir limana ihtiyaç var!

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Mersin Limanı'nın kapasitesinin 3 katı işlem hacmini kaldırabilecek nitelikte olmadığını belirterek, Çukurova'da konteyner taşımacılığı için yeni bir limana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Adana Seyhan'da 6 milyon 415 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Seyhan İlçesi'nde yer alan 6.151 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Adana Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 12 Mart 2015 Perşembe günü saat 10:00 ile 10:15 arasında ihale ediliyor.

En fazla yapılaşma sorunu Seyhan'da!

Seyhan Kültür Merkezi'nde, 'Kentsel Dönüşüm Paneli' düzenledi. Panelde konuşan Seyhan Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye'de yapılaşma sorunun en fazla yaşandığı yerin Seyhan olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Sakarya'dan Seyhan Nehri köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Demeği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya. Adana Büyükşehir Belediyesi'ııin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilmesini ve Atatürk adının verilmesini önerdi.

Seyhan Nehri'ne inşa edilecek köprülerden birinin adı Atatürk olsun!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin ‘Sonsuzluk’ temasıyla inşa edilip, "Atatürk" adının verilmesini önerdi.

Zeydan Karalar: Seyhan Adana'nın kalbidir!

Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı Merkezi'nde "Tarihte Seyhan-Gelecekte Seyhan" konulu bir sunum yapan Başkan Zeydan Karalar, 315 tescilli tarihi yapının bulunduğu Seyhan'da turizm alanında yapılabilecek projelere dair önemli açıklamalar yaptı.

Seyhan Hidrofor 2014'te yüzde 30 büyüme gösterdi!

2014 yılını yaklaşık yüzde 30 gibi bir büyüme ile kapattıklarını kaydeden Seyhan Hidrofor firma ortağı Erkin Karalar, "İki yıl üst üste büyüme gösterdik. " dedi...

seyhan Nuri Çomu Camisi Haberi

seyhan Nuri Çomu Camisi

Adana Nuri Çomu Camisi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Ancak cami inşaatında çalışan  işçilerin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışmalarını sürdürüyor. 


Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde yapımı devam eden Nuri Çomu Camisi'nin kubbesi için demir döşeyen işçiler hayatlarını hiçe sayıyor.


İşçi sağlığını korumak ve kaza anında en az hasar atlatılmasına fayda sağlayan baret, emniyet kemeri, elpen gibi koruyucu malzemeleri kullanmayan işçilerin rahat hareket etmeleri dikkati...