05 / 05 / 2024

Seyhan Pınar Mahallesi yeni semt pazarı inşaatı

Seyhan Pınar Mahallesi yeni semt pazarı inşaatı

Pınar Mahallesi’nde Seyhan Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı semt pazarı düzenlenen törenle açıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Semt pazarını 5 ay gibi kısa sürede yaptıklarını belirtti.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Mehmet Murat Çalık: Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim!

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Düzce Gümüşpınar'da evin ortasından geçen direk isyan ettirdi!

Düzce’nin Gümüşpınar Mahallesi’ndeki mahallesinde oturan Tahtacıoğlu ailesinin evinden geçen direk görenleri şaşırttı. Tahtacıoğlu ailesi yetkililerden yardım istedi.

Çatalca Gümüşpınar imar planı askıda!

İstanbul Çatalca İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 6 Şubat'ta askıdan indirilecek...

Eskişehir Bektaşpınar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumlulukları çerçevesinde kırsal kesimde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Bektaşpınar Mahallesi’nde çalışmalarına hız verdi.

Bursa Büyükşehir'den Gümüşpınar’a gölet müjdesi!

BURSA Büyükşehir tarafından, kırsal kalkınma yatırımları kapsamında Orhaneli İlçesi’nin Gümüşpınar Mahallesi’ne yeni bir gölet kazandırılıyor. Altepe, göletle sulu tarıma geçecek olan çiftçinin üretiminde verimin artacağını söyledi.

Seyhan Pınar Mahallesi’ne kapalı semt pazarı yapıldı!

Pınar Mahallesi’nde Seyhan Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı semt pazarı düzenlenen törenle açıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Semt pazarını 5 ay gibi kısa sürede yaptıklarını belirtti.

Malatya Akçadağ Başpınar Parkı'nda bulunan taşınmazlar incelendi!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ ilçesi Başpınar Mahallesi’nde belediyeye ait park içerisinde bulunan taşınmazda inceleme yaptı.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Seyhan Pınar Mahallesi yeni semt pazarı inşaatı Haberi

Seyhan Pınar Mahallesi yeni semt pazarı inşaatı

Pınar Mahallesi’nde Seyhan Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı semt pazarı düzenlenen törenle açıldı.

Adana’nın Seyhan Belediyesi tarafından kısa süre önce temeli atılan Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, CHP Adana Milletvekili Aydın Usulupehlivan, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlenen sade bir tören ile açıldı. Açılış töreninde ilk olarak konuşan Mahalle Muhtarı Saniye Çelik, Kapalı Semt Pazarını yaptırmak için mahalle halkı ile eylemler yapıp 7 yıl boyunca uğraş verdiklerini belirtip, sorunun çözümünün sosyal demokrat bir belediyeden, Zeydan Karalar’dan geldiğini söyledi. Karalar’ın sorunun üzerine hassasiyetle gittiğini ve pazar yerinin temelini attıktan sonra kısa sürede inşaatı tamamladığını açıkladı.


SADE TÖREN İLE AÇILDI

Ülkenin içerisinde bulunduğu ortam ve...