27 / 05 / 2024

seyhun acar kimdir

seyhun acar kimdir

Seyhun Acar, ticaret hayatına çocukluk yıllarında su satarak başladı.  Sigorta ve kuyumcuk gibi farklı sektörlerdeki başarılarından sonra, gayrimenkul alım satımında A’dan Z’ye her hizmeti birleştirdiği özgün bir marka oluşturdu. 

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

Konut piyasasında yaz hareketliliği başladı!

Coldwell Banker Masse Brokeri Seyhun Acar, konut sektöründe yaz hareketliliğin başladığını dile getirdi. Özellikle deniz kenarı bölgelerde satış ve kiralarda artış yaşanıyor. 

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Konut almanın tam sırası!

Masse 360 Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanlığı Kurucusu Seyhun Acar, "2020 yılında mevcut stokların da azalmasıyla birlikte yeni konutların yapımı da hızlanacak. Ev fiyatları daha da artacak. Konut almanın tam sırası" dedi...

Gayrimenkul hizmetleri MASSE ile tek elde toplandı!

Seyhun Acar, ticaret hayatına çocukluk yıllarında su satarak başladı.  Sigorta ve kuyumcuk gibi farklı sektörlerdeki başarılarından sonra, gayrimenkul alım satımında A’dan Z’ye her hizmeti birleştirdiği özgün bir marka oluşturdu. 

Rasim Acar kimdir?

Şehir ve Bölge Plancısı Rasim Acar, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Rasim Acar kimdir? Rasim Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Rasim Acar...

Evren Acar kimdir?

Ankara Beytepe Parktepe Evleri'ni alıcılarıyla buluşturan CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe çok sayıda önemli projenin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten bir isim.

Muhammet Ali Acar kimdir?

Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar kimdir? Muhammet Ali Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Ali Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Ali Acar...

Yener Acar kimdir?

Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar kimdir? Yener Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yener Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yener Acar...

Aclan Acar kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Aclan Acar kimdir? Aclan Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Funda Acar kimdir?

Funda Acar, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 10. sırada yer alıyor. Peki, Acarlar Şirketler Topluluğu İkinci Kuşak Genel Müdürü Funda Acar kimdir?

seyhun acar kimdir Haberi

seyhun acar kimdir

Çocukluğunda İzmir'de çocukluk babasının esnaf lokantasında çalışarak su satıcılığından motor tamirine, kuyumculuktan pazarlamacılığa kadar birçok sektörde tecrübe kazanan Seyhun Acar, uzun yıllardır kendini yetiştirerek gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran MASSE markasıyla sektörde zirvede yer aldı.

Yeni Asır'ın haberine göre, Acar, "Çocukluğumdan beri insan ilişkilerim çok kuvvetliydi. Dükkanda çalışmak yerine kendimce bir girişimcilik yapıp orada sürahiyle su satıyordum. 9 Eylül Üniversitesi Makine Teknikerliği bölümü mezunuyum. Bir yandan okurken, bir yandan da sigortacılık yaptım. Sonra bir mağazada satış departmanında işe başladım. Farklı insanlarla iş yaparken büyük deneyim kazandım" diye konuştu.

Kuyumculuk yılları

Esnaf olan bir tanıdığının kuyumculuk sektöründe çalışması için yaptığı teklif ile Acar’ın hayatı çok değişmiş.  Acar, "Satışta insan sarrafı oldum derken, kendimi bir anda kuyum sektöründe buldum. İş çevremi bu...