02 / 05 / 2024

Seyr-i Adalar satışları başladı

Seyr-i Adalar satışları başladı

Yapı Yatırım tarafından İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesinde satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 485 bin 336 TL'den başlangıç gösteriyor.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Has Evler 2. Etap için satışlar da bu yıl içinde başlayacak. İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Arsa, tarla ve iş yeri satışları 2021'de rekor kırdı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve iş yeri gibi konut dışı gayrimenkul satışları 2021'de önceki yıla göre yüzde 29,6 artarak 1 milyon 528 bin adede ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.

Konut ve iş yeri satışlarında KDV oranına Danıştay ayarı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde konut ve iş yerlerinin satışı halinde KDV oranlarının nasıl belirleneceğini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Danıştay konut mu iş yeri mi tartışmasına son noktayı koydu' başlıklı yazısı...

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Konut ve işyeri satışlarında indirim fırsatı!

Konut satışlarında KDV, konut ve işyeri satışlarında tapu harcı indirimi yapılıyor. Bu indirimlerin konut sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor. 

Nevsa Konakları'nda satışlar sınırlı sayıdaki konutlar için devam ediyor!

Nevsa inşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve bölgenin yeni yaşam merkezi olan Nevsa Konakları'nda sınırlı sayıda konutlar için satışlar devam ediyor..

German Life Ulukent'te satışlar başladı!

Bidri İnşaat'ın yeni projesi Ulukent'te German Life için satışlar başladı. German Life projesinin yüzde 65'i tamamlandı.

Hakyapı Yeşilbağ Evleri'nde satışlar başlıyor!

Hakyapı Yeşilbağ Evleri 10 katlı tek blok halinde yükseliyor, Fiyatların 450 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede satışlar önümüzdeki hafta başlıyor...

İşte konut satışlarındaki son 1 yıllık değişim!

Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, Türkiye'de inşa edilen konutların satışlarını değerlendirdi: Mayıstaki satış geçen yılın yüzde 6.4 üstünde ama önemli olan ilk satışlar ve işte ilk satışlarda yüzde 11.6'lık gerileme var.

Firmalar konut satışlarını artırmak için Ramazan kampanyasına yöneldi!

Durgun geçen yaz sezonunda satışları artırmak isteyen markalı konut üreticileri ramazana özel kampanyalar başlattı. Düşük peşinatlı, vade farksız ödeme seçeneği sunan inşaat firmaları hatırı sayılır indirim de yapıyor.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Konut satışları için Çin ve Hindistan alternatif pazar!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekonomileri petrole dayalı ülkelerde sıkıntının devam etmesinin beklendiğini belirterek, konut satışları için alternatif pazar olarak Çin ve Hindistan’da tanıtım önerdi.

Seyr-i Adalar satışları başladı Haberi

Seyr-i Adalar satışları başladı

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası taşıyor. Seyr-i Adalar'da satışlar başladı.


Seyr-i Adalar projesi geniş bir zemin üzerinde tek blok halinde yükseliyor. Seyr-i Adalar'da yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 122 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseliyor. 


2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede toplam 12 adet daire yer alıyor. Seyr-i Adalar'da şirket bünyesinde sıfır faiz sıfır komisyonla %30’u peşin geri kalanı 12 ay, 24 ay ve 36 ay olmak üzere vadelendiriliyor. 


Proje; minibüs yoluna 1 dakika, E-5 karayoluna 2 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Marmaray Maltepe istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM 3 dakika, Maltepe sahil yoluna 3 dakika, Kartal...