17 / 05 / 2024

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Tosun tarafından kuruldu.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Tosun tarafından kuruldu.

Kaytan Otelcilik Turizm Bilişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytan Otelcilik Turizm Bilişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Demirbaş tarafından kuruldu.

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdürrezzak Yakişi ve Semra Yakişi ortaklığında kuruldu.

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duygun ve Haluk Duygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gebze Bilişim Vadisi’ne yürütmeyi durdurma kararı!

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin 2023 vizyon projesi olan ve Gebze’de yapım çalışmaları süren Bilişim Vadisi’nde yürütmeyi durdurma kararı geldi. Karar sonrası CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan açıklama yaptı

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Bilişim Vadisi'ndeki 50 milyon dolarlık binalar yıkılıyor!

Kocaeli Gazetesi yazarlarından Tanzer Ünal bugünkü yazısında Bilişim Vadisi’nde, Yüksek Teknoloji Enstitüsü döneminde 50 milyon dolar harcanarak yapılan binaları yıkılmasını konu aldı. İşte o yazı:

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi açıldı!

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi, Mustafa Süzmetaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde açıldı.

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Tosun tarafından kuruldu.

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. a Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek c Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla...