06 / 05 / 2024

Seyrantepe ihale iptal nedeni

Seyrantepe ihale iptal nedeni

Bomba! Bomba! Bomba! Galatasaraylılara çok kötü bir haber var! TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe'ye stadyum ve Ali Sami Yen'e ticaret ve turizm kompleksi ihalesinin iptal edilebileceğini söyledi. İhale neden iptal edilebilir? Sorun ne?

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

Mamak Metro Hattı ihalesi iptal edildi! İşte iptal nedeni!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler tarafından merakla beklenen Mamak Metro Hattının daha önce gerçekleştirilen ihalesinin fahiş fiyat sebebiyle iptal edildiğini açıkladı. Söz konusu ihale en kısa zamanda yeniden yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 621 konutluk 3.etap ihalesi iptal edildi!

TOKİ tarafından, Kanal İstanbul güzergahında bulunan Arnavutköy Baklalı köyünde 4 etap olarak inşa edilecek konutlar için açılan bir ihale daha iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul iptal edilmedi! 1 ihalesi iptal!

Danıştay tarafından, Kanal İstanbul geçişi çerçevesinde Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan demiryolu hattının pazarlık usulüyle ihaleye verilmesini hukuka aykırı olarak belirledi ve ihale için iptal kararını verdi.

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihalelerinin tümü iptal oldu!

TOKİ, Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de etaplar şeklinde gerçekleştireceği konut projeleri için çıktığı 5 ihaleden 3’ünü geçen günlerde iptal etmişti. Geri kalan 2 ihale de dün iptal edildi.

Dövizler arttı ihaleler rafa kalktı!

Dövizlerde meydana gelen seviye artış nedeniyle ihaleler durma noktasına geldi. Son bir senede 20 büyük ihale iptal edildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Bursa'da iptal edilen metro hattı ihalesinde yeni gelişme!

Danıştay tarafından iptal edilen Bursa metro hattı ihalesi aynı firmaya yeniden ihale edildi. İhale tutarı  1 milyar 950 milyon 628 bin TL oldu. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Danıştay’ın gar kararı: İBB haklı, ihale iptal!

TCDD tarafından, Haydarpaşa ile Sirkeci Gar alanlarının kültür ve sanat etkinliklerinde kullanılmak amacıyla kiraya verilmesi ihalesiyle ilgili İBB’nin temyiz başvurusu sonuçlandı. Danıştay, ihaleyi iptal etti.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Seyrantepe ihale iptal nedeni Haberi

Seyrantepe ihale iptal nedeni

 - Üsküdar'daki Karayolları arazisini idareye en iyi geliri verdiği için GAP İnşaat'a verdiniz. Bu durumda Seyrantepe de size en çok payı veren Bozoğlu İnşaat'a mı gidecek?

Bozoğlu'nun hiç şansı yok. O firma bizim müteahhidimiz. Bir defa oradaki işi vereceğimiz firmanın referansı çok iyi olacak. Eğer TOKİ'ye iş yapıyorsa da başka referansa bakmam. Bozoğlu'nun bizdeki puanı 100 üzerinden 80'in altında. Henüz yetiştiriyoruz onları. O kadar tecrübeli değiller. Şu anda bizden öyle bir iş alamazlar. Fakat diğer tüm firmalar olabilir.

- Ne zaman açıklayacaksınız sonucu? Komisyon kararını gelecek hafta vermeye çalışacak. Haftaya bitirmeye çalışacağız ama ihalenin bitmeme riski var. İptal edilip yeniden yapılabilir. Çünkü birtakım koşulsuzluklar söz konusu.

ıÜü