02 / 05 / 2024

Seyrantepe mahalle kompleksi

Seyrantepe mahalle kompleksi

Kağıthanelilere 11 farklı alanda hizmet verecek olan Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin temeli Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından atıldı. Projenin bitiminde, aynı alanda birçok birimin bir arada yer alması planlıyor.

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Seyrantepe Spor Kompleksi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

Seyrantepe Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Sultan Selim Kültür Merkezi'nin yapımını tamamlayan Kağıthane Belediyesi, Merkez Mahallesi Kültür Merkezi ve Otoparkı, Seyrantepe Mahalle Konağı, Hamidiye Kapalı Yüzme Havuzu, Gürsel Mahalle Konağı ve Nurtepe Akabe Camii inşaatlarında da sona yaklaştı.

Seyrantepe Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Seyrantepe Mahalle Konağı, hizmete girmesiyle her yaştan vatandaşa hizmet edecek.

Şanlıurfa Seyrantepe Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılmalı!

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi'nin ismi Belediye ve Valilik tarafından "Seyrantepe mahallesi" olarak değişti. Ancak gelin görünkü bu mahalle kurulduğu günden beri sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor.

Denizli Yenimahalle Kompleksi Haziran'dan bitecek!

Yenimahalle Mahallesi kompleksi projesinde çalışmalar devam ederken kompleksin Haziran ayında biteceği kaydedildi. Subaşıoğlu, “Kışın çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar için mahalle halkına pazaryeri sözü vermiştik." dedi.

Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kağıthanelilere 11 farklı alanda hizmet verecek olan Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin temeli Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından atıldı. Projenin bitiminde, aynı alanda birçok birimin bir arada yer alması planlıyor.

Yıldırım Yiğitler Mahalle Konağı 1.7 milyona mal oldu!

Yiğitler Mahalle Konağı törenle açıldı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Burası farklı hizmetleri bünyesinde barındıran hizmet kompleksi, eğitim ve kültür merkezi olacak” dedi.

Güneşli Nurol Park ile mahalle dokusu yeniden canlanacak!

Nurol GYO, Basın Ekspres. Mecidiyeköy ve Seyrantepe projeleri ile İstanbul'un ulaşımı kolay 3 noktasında çalışmalanna devam ediyor. Nurol GYO yetkilileri, Nurol Park konut projesiyle mahalle dokusunu yeniden canlandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Nevşehir'de 2000 Evler Kompleksi yaptırılacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir İli, Yeni Mahalle 2. mıntıka, 56 pafta, 1157 ada, 426 ve 427 parselde bulunan arsaların üzerine 2000 Evler Kompleksi yaptırılacak

Seyrantepe Spor Kompleksi TT Arena çıkmaz sokak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 ay önce açılan Türk Telekom Arena Stadı için GSGM tarafından hazırlanan ek sözleşmede; 25 milyon TL'ye çıkması beklenen kapanan çatının yapılmaması halinde yarı ücretinin ödenmesi isteniyor

Seyrantepesporkompleksi nerede Türk Telekom Arena nerede TT Arena havadan böyle görünüyor

Galatasaray için Seyrantepe'de yapılan seyrantepesporkompleksi Türk Telekom Arena havadan böyle görünüyor. Seyrantepe Spor Kompleksi nerede, TT Arena Nerede gibi soruları www.havadanemlak.com ve www.havadanemlakvideo.com cevaplıyor

Seyrantepe mahalle kompleksi Haberi

Seyrantepe mahalle kompleksi

Kağıthanelilere 11 farklı alanda hizmet verecek olan Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin temeli Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından atıldı.

Kağıthane Belediyesi, içinde 11 farklı hizmetin yer alacağı mahalle kompleksinin temelini Seyrantepe’de attı. Toplam inşaat alanı 6 bin metrekare olan projenin bitiminde, aynı alanda birçok birimin bir arada yer alması planlıyor.

Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ekim Ayı içerisinde 8 açılış ve 2 temel atma töreni gerçekleştireceklerini belirterek, ‘’Ülkemizdeki güç ve istikrar ortamının yansımalarını Kağıthane’de rahatlıkla gözlemliyoruz. Sadece Seyrantepe’de bile 600 yataklı mega hastane, metro istasyonları ve Türk Telekom Arena Stadyumu gibi devasa yatırımları buna örnek vermek mümkün. Tüm İstanbul, tüm ülke yeniliğe kapı açtı. Yeni Türkiye’nin yakalamış olduğu bu yatırım atağı inanıyorum ki desteklerinizle kesintisiz devam edecektir’’ dedi.

Temel atma töreninde...