04 / 05 / 2024

Seyrantepe Nidapark teslim tarihi

Seyrantepe Nidapark teslim tarihi

Tahincioğlu Nidapark Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nidapark'ta 774 bin TL'ye 2 oda 1 salon daireler!

Nidapark Seyrantepe projesi kapsamında yer alan dairelerden 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 621 bin TL'den ve 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 774 bin TL'den başlıyor.

Seyrantepe Nidapark daire fiyatları!

Seyrantepe Nidapark daire fiyatları 477 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede; açık - kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spor alanı, çocuk oyun alanı, 506 araçlık otopark, 6 bin 452 metrekare yeşil alan yer alıyor...

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim!

73 bin metrekare alanda yükselen Nidapark İstinye Evleri'nde ödemeler 60 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşecek. 

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Nidapark İstinye projesi üç etap olarak Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi ne zaman?

Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

12 bloktan oluşan Nidapark İstinye projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 daire tipleri bulunuyor. Satışları başlayan Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

Petra Blan Seyrantepe teslim tarihi!

İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Petra Blan projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Petra Blan Seyrantepe teslim tarihi ne zaman?

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi!

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi Eylül 2019 olarak belirtiliyor. Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis, 82 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Maltepe Nidapark Küçükyalı teslim tarihi!

Maltepe Nidapark Küçükyalı teslim tarihi 2020 yılı olarak belirtiliyor. Nidapark Küçükyalı projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da konumlandırılan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

Nidapark Kayaşehir Evleri ne zaman teslim?

3 etap şeklinde dizayn edilen Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir projesi 43 konut, 23 ticari birim ve ofislerden oluşuyor. Peki Nidapark Kayaşehir Evleri ne zaman teslim?

Seyrantepe Nidapark teslim tarihi Haberi

Seyrantepe Nidapark teslim tarihi

Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Seyrantepe Nidapark Rezidans'ta dairelerin alanları 79 metrekareden başlıyor, 349 metrekareye kadar ulaşıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Tahincioğlu Nidapark Evleri 89 bin 171 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman? sorusuna 2016 yılı Aralık ayı yanıtını verebiliriz. Projenin ortak yaşam alanları içerisinde çocuk oyun alanı, açık / kapalı yüzme havuzu, spor alanı, fitness center ve otopark bulunuyor. 


Seyrantepe Nidapark nerede?

Adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe Sarıyer / İstanbul 


Nidapark Tahincioğlu...