07 / 05 / 2024

seyrantepe trizm ihalesi

seyrantepe trizm ihalesi

Seyrantepe'de inşa edilecek turizm ve ticaret merkezinin arsası 14 Şubat 2007'de ihaleye çıkıyor.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 238 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Seyrantepe mevkii 143 adet HAİT ile diğer ek tesisleri ve Kurdoğlu mevkii 95 adet HAİT ile diğer ek tesisleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir çevre düzenleme ihalesi 24 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mevkii'nde yer alan tesislerin inşaatları ve altyapı ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Seyrantepe 600 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Seyrantepe ilçesi 600 tataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Seyrantepe Spor Tesisleri'nin büyütme ihalesi iptal edildi!

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki eksiklerin giderilmesini kapsayan ihale,üsülüne uygun yapılmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Yeni ihale önümüzdeki günlerde yapılacak.

Seyrantepe Katlı Otoparkı onarım inşaatı ihalesi 2 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü Seyrantepe Katlı Otoparkı onarım inşaatı ihale tarihini 2 Temmuz olarak belirledi.

Emlak Konut Seyrantepe arsasına en yüksek teklif Gül İnşaat'tan!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Seyrantepe'deki arsası için yaptığı arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi dün gerçekleşti. Arsaya en yüksek teklif 1 milyar 300 milyon lira ile Gül İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut ihalesi Seyrantepe'de konut fiyatını 2’ye katladı!

Emlak Konut’un Seyrantepe’deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

Emlak Konut Seyrantepe arsa ihalesi 21 Nisan'da yapılacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kağıthane Seyrantepe arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin 1. oturumu 21 Nisan'da yapılacak. İhale kapsamında satışa sunulan arsaya konut yapılacak....

Seyrantepe ihalesi iptal yolunda!

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Emlak Konut GYO’nun, Ağaoğlu’nun iade etmesi üzerine yeniden satışa çıkardığı Seyrantepe'deki arsaya gelen fiyatın daha fazla olması gerektiğini söyledi

Seyrantepe´deki köprü yıkılacak mı?

Karayolları, Huzur Mahallesi´ni  Seyrantepe´ye bağlayan köprüyü yıkmak isteyince semt sakinleri ayaklandı

ISMEP kapsamında geliştirme ve donanım ihalesi gerçekleştirilecek

Bağcılar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, ISMEP kapsamında geliştirme ve donanım ihalesi gerçekleştirecek

seyrantepe trizm ihalesi Haberi

seyrantepe trizm ihalesi


Brüt arsa alanının 46 bin, net alanın ise 29 bin 640 metrekare olarak gösterildiği ihalenin ilanı Emlak Konut'un internet sitesinde yayımlanmaya başladı. Gelir paylaşımı modeli ile 2 oturum halinde gerçekleştirilecek ihale için son güne kadar teklif verilebilecek.


92 BİN METREKARE İNŞAAT ALANI


İstanbul Şişli ilçesi Ayazağa Mahallesi'nde 4 pafta, 3 ada ve 32 parsel numarası ile belirlenen arsanın emsali 2 oranında. Bu da 92 bin metrekarelik inşaat alanı anlamına geliyor. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeli ile ihale edilecek arsa için ilk oturumda kapalı zarf usulü teklif verecek katılımcılardan uygun görülenleri ikinci oturuma katılabilecek. Galatasaray'ın kurtuluşu olarak lanse edilen spor kompleksi projesi ile ünlenen Seyrantepe'de projenin yüklenicisi...