08 / 05 / 2024

Seyri Adalar kampanya

Seyri Adalar kampanya

Maltepe'de Seyr-i Adalar projesini satışa sunan Yapı Yatırım A.Ş., dolardaki dalgalanmanın getirdiği zam oranını konutlara yansıtmama kararı aldı. Projede son 50 daire satışta..

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

Tual Adalar'da yeni kampanya! 84 ay sıfır faiz! 

Altı blok olarak tasarlanan Tual Adalar Kartal projesinde yüzde 5 peşinat vererek 84 ay sıfır faiz imkanıyla ev sahibi olunabiliyor..

Tual Adalar kampanya!

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar projesinde daire fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. İşte Tual Adalar kampanyası...

Manzara Adalar ve İnistanbul'da tarihi kampanya 2017!

İş GYO, GYODER'in başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci etabına destek vermek amacıyla harekete geçti. İş GYO kampanyaya İnistanbul ve Manzara Adalar projeleriyle katıldı.

Tual Adalar Emlak Konut kampanya fiyatları 2017!

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık'ta yükseliyor. İşte Tual Adalar Emlak Konut kampanya fiyatları 2017...

Maltepe Enn Adalar satış fiyatları!

Maltepe Enn Adalar satış fiyatları kampanya ile birlikte 239 bin TL'den başlıyor. Enn Adalar Maltepe'de 140 daire yer alıyor...

Çukurova Balkon’da yeni kampanya başladı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı.

Tual Bahçekent ve Tual Adalar'da yepyeni kampanya!

Dağ Mühendislik, Bahçeşehir'de inşa ettiği Tual Bahçekent ve Kartal Tual Adalar’dan yüzde 5 peşinat, 36 ay sıfır faiz, 60 ay 0,42 ve 120 ay 0,59 vade oranıyla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinden özel kampanya!

Dağ Mühendislik, Emlak Konut tarafından hayata geçirilen 'Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz' kampanyasına Tual Adalar ve Tual Bahçeke projeleriyle katıldı. Kampanya kapsamında Tual Bahçekent'te dairelerinin fiyatları; 1+1 daireler 239 bin TL ve 2+1 daireler 392 bin TL'den başlıyor.

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

Manzara Adalar Kartal kampanya detayları!

İş GYO imzası ile yükselen Manzara Adalar'da en küçük daire 62 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 blok halinde hayata geçiriliyor. İşte Manzara Adalar Kartal kampanya detayları...

Seyri Adalar'da 500 bin TL'ye satılık 2+1!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen rezidans projesicda, bölgedeki kazançlı yatırım fırsatını yakalamak isteyen emlak yatırımcıları tarafından tercih ediliyor.

İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 313 bin 500 metrekare arsada yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor.

Seyri Adalar kampanya Haberi

Seyri Adalar kampanya
Maltepe'de Seyr-i Adalar projesini satışa sunan Yapı Yatırım A.Ş., dolardaki dalgalanmanın getirdiği zam oranını konutlara yansıtmama kararı aldı. Toplam 120 daireden oluşan projede son 50 dairenin satış süreci sürüyor. Büyüklükleri 122 ile 124 metrekare arasında değişen 2+1'ler 485 bin 336 TL ile 748 bin 165 TL, 140 metrekare olan 3+1'ler 543 bin 900 TL ile 690 bin 900 TL, 168 metrekare 3+1'ler ise 688 bin 40 TL ile 1 milyon 24 bin TL arasında...