10 / 05 / 2024

Sezai Şaklaroğlu kiler gyo

Sezai Şaklaroğlu kiler gyo

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Sezai Şaklaroğlu hangi üniversitede bölüm birincisi oldu? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Sezai Şaklaroğlu kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Sezai Şaklaroğlu ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Mine Kalpakçıoğlu Ulus'a taşındı!

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu doktor kontrolünde!

Ağaoğlu Şirketler'in patronu Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde halkla ilişkiler koordinatörü Rose Kar ile birlikte kameralara yansıdı. Ağaoğlu'nun doktor kontrolünden çıktığı öğrenildi.

Kiler GYO'nun İsmet Erenleroğlu davası sonuçlandı!

Kiler GYO Kartal Yukarı Mahallesi'nde satın alınmasıyla ilgili olarak satıcı İsmet Erenleroğlu'nun satın alma işlemindeki fiyatın düşük olduğu iddiası ile açtığı dava reddedilmiş ve ilk derece mahkemesinde şirketimiz lehine sonuçlandı.

Kiler Zonguldak AVM ve konut projesinin değerlemesini yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili, Merkez ilçesi, Mithatpaşa mahallesi, 92 ada, 56 parsel no'lu, 6.349,53 m2 yüzölçümlü, hissesi "Kiler GYO", hissesi ''Kadir CANER'' mülkiyetindeki, arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınlad

Kiler GYO Kartal'daki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi 2795 Ada 19, 82, 84 ve 85(%37,50'si) Parsel no'lu, kendi mülkiyetindeki arsa nitelikli gayrimenkullere ait değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Kavaklı arsa değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı köyü, Çukurbosna mevkii, 344 ada, 1 parsel no'lu, arsa niteliğindeki gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Altındağ İşyeri değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Altındağ İlçesi, Fehmi Yağcı Mahallesi, 4275 Ada, 1 Parsel no'lu 8 katlı betonarme işyeri ve arsası vasıflı gayrimenkullere ait değerleme raporunu yayınladı.

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli sırtlarındaki villası!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı villasının kapılarını bizlere açtı.

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli'deki muhteşem evi!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı vilasının kapılarını Instyle Home’a açtı. İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun muhteşem evi.

Kiler yönetiminde atama!

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sert'in yerine Adnan Süphanoğlu'nun atanmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Sezai Şaklaroğlu kiler gyo Haberi

Sezai Şaklaroğlu kiler gyo

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tüzel kişi yönetim kurulu üyesi temsilci değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

Kiler GYO'nun Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Hakan Eryılmaz'ın görevinden istifa etmesi nedeniyle yerine gerçek kişi temsilcisi olarak yerine Sezai Şaklaroğlu getirildi. 

Yapılan değişiklik sonucu Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak tüzel kişi temsilcisi seçilen Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Hakan Eryılmaz'ın görevinden istifa etmesi nedeniyle yerine gerçek kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu‘nu atamıştır. Yapılan değişiklik sonucu Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak tüzel kişi...