19 / 05 / 2024

Sezai Türkeş stfa holding

Sezai Türkeş stfa holding

STFA Holding'in kurucularından olan Sezai Türkeş kimdir? Sezai Türkeş, yaşamı boyunca hangi işlerde görev aldı? STFA Grubu hangi sektörlerde hizmet veriyor? İşte Sezai Türkeş ve STFA Holding...

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Sezai Şaklaroğlu hangi üniversitede bölüm birincisi oldu? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Sezai Şaklaroğlu kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Sezai Şaklaroğlu ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Paha Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Paha Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Ahmet Serhat İçmeli, Emre İçmeli ve Sezai Kılıç ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Sezai Türkeş stfa holding Haberi

Sezai Türkeş stfa holding

Sezai Türkeş kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi Sezai Türkeş 1908 yılında Kıbrıs’da doğmuştur. 1932 yılında İ.T.Ü. İnşaat Fakültesinden mezun olmuştur. 


Sezai Türkeş mezuniyetinden sonra kısa bir süre Bayındırlık Bakanlığı Limanlar İnşaat Dairesi’nde çalışmış, daha sonra şantiye şefliği yapmış ve 1934-1943 yılları arasında doğu ve orta Anadolu’da çeşitli demiryolu ve karayolu köprülerinin yapımına katkıda bulunmuştur. 


1943 yılında “STFA İnşaat Müteahhitliği” ünvanı ile İ.T.Ü. Fahri Doktoru Fevzi AKKAYA ile ortaklık kurmuş, daha sonra bu ortaklık Anonim Şirket şekline ve 1975'te de STFA Holding A.Ş. ‘ne dönüşmüştür.


STFA Grubu..

STFA Grubu, Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından kurulmuş bir inşaat şirketidir. STFA Grubu esas olarak Türkiye'de, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde faaliyetlerine devam etmektedir.


STFA Holding A.Ş.

İnşaat Grubu

Sezai Türkeş Feyzi Akkaya İnşaat A.Ş.

STFA Altyapı ve Tünel İnşaatı Taahhüt...