13 / 05 / 2024

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat iletişim

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat iletişim

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Alev Sezer tarafından kuruldu.

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğba Sezer tarafından kuruldu.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi 25 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 38. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini 25 Haziran 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Alev Sezer tarafından kuruldu.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 9 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 9 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aşık tarafından kuruldu.

Sanda İnternational Trade Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sanda İnternational Trade Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Keskin tarafından kuruldu.

Enlil Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Enlil Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi  bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sezer tarafından kuruldu.

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ayfer Sezer Köse ve Mohammadalı Zeınalvand imzasıyla kuruldu.

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat iletişim Haberi

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat iletişim


Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Alev Sezer tarafından kuruldu.

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...