16 / 05 / 2024

sezer Yunus

sezer Yunus

Altın Emlak Genel Müdür Yardımcısı Sezer Yunus, projeden ev alacakları uyardı. İşte projeden ev alırken dikkat edilmesi gereken 11 önemli madde...

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

545 yıllık tek yalı camisi yenileniyor! Edirne'de tarihi restorasyon başladı!

Edirne'de 545 yıllık tek yalı camisi olan tarihi Kasımpaşa Camiisi definecilerin kazıları sonucunda büyük tahribat görmüştü. Edirne Valisi Yunus Sezer, caminin restorasyon çalışmalarına başlandığını açıkladı. 

AFAD peş peşe açıkladı! Son dakika! 5 ve 6 arası büyüklükte 47 deprem oldu! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Yunus Sezer, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bu güne kadar 22 bin 500'e yakın sarsıntı meydana geldiğine dikkat çekti. Sezer, yalnızca 5 ve 6 arası büyüklükteki artçı depremlerin sayısının 47 olduğunu da açıkladı. 

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Büyük deprem için son 3 gün! Uzmanlar saat verip ayrıntıları açıkladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Düzce Depremi'nin yıldönümü olan 12 Kasım tarihinde ülke genelinde büyük bir tatbikat düzenlemek için hazırlanıyor. AFAD Başkanı Yunus Sezer, tatbikatla ilgili son dakika detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Büyük deprem! Son 5 gün! Saat verildi, ayrıntılar açıklandı! 

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, 12 Kasım saat 18.57'de ülke genelinde gerçekleştirilecek olan, Çök-Kapan-Tutun Tatbikatı ile ilgili konuştu. İşte o tatbikatın ayrıntıları...

Yunus Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Yunus Kahraman tarafından kuruldu.

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te Youness Al Jouaıdı tarafından kuruldu!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Türkiye Afet Risk Azaltma Planı 2022 yılında faaliyete geçiyor!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer yaptığı açıklamada "Büyük afetleri önleyemeyiz ancak afetlere karşı önlem alabiliriz. Bizim belki de üzerinde durmamız gereken en önemli mesele bu. Yani risk azaltma ve planlama meselesi" dedi.

Van'daki selde yıkılan konutların yerine yenileri inşa edilecek!

AFAD Başkanı Yunus Sezer, Van'da deprem ve selin yaşandığı mahallelerde incelemeler yaptı. Sezer, "Evlerin yapılması için hızlı bir şekilde adımlarımızı atacağız." diye konuştu.

Malatya deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Malatya'da depremzedeler için inşa edilen deprem konutları için geri sayım başladı. 10 Eylülde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına atanan Vali Yunus Sezer konutları inceledi.

sezer Yunus Haberi

sezer Yunus

Son yıllarda gayrimenkul piyasasındaki gelişim birçok sermayenin gayrimenkule kaymasına neden oldu. Hem arz hem de talep tarafında gerçekleşen bu durum da acaba tüketiciler nelere dikkat edilmeli. Konuyu Altın Emlak Genel Müdür Yardımcısı Sezer Yunus açıklıyor.

1. Alım Amacınız Net Olmalı

Bu gayrimenkulü yatırım amaçlı mı, gelir amaçlı mı yoksa barınma amaçlı mı tercih ediyorsunuz öncelikle bunu belirleyin. Barınma amacında ulaşım, sosyal yaşam ve komşuluk çevresi ön plandadır. Yatırım amacında ise daha çok o bölgenin ilerleyen süreçte nasıl prim yapabileceği dikkate alınır.

2. Lokasyona Karar Verin

Tüketici sonrasında bölgeye karar vermelidir. Bu karar gayrimenkul alım amacına göre değişecektir. Lâkin seçeceğiniz lokasyon barınma amacıyla düşündüğünüzde yıllarca ömrünüzü geçireceğiniz bir yer olacağını unutmayın.

3. İnşaat Firması ve Projeyi İncelemeli

Firmanın geçmişi, hangi projeleri tamamladığı, hangilerinin devam ettiğini öğrenin....