28 / 08 / 2024

Sfs Gemi Nakliye adres 

Sfs Gemi Nakliye adres 

Sfs Gemi Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Toruk tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Sfs Gemi Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sfs Gemi Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Toruk tarafından kuruldu.

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhan ve Mustafa Rüşven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Akar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Akar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Çelik Yol Yapı İzolasyon İnşaat Otomotiv Nakliye Harfiyat Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Yol Yapı İzolasyon İnşaat Otomotiv Nakliye Harfiyat Sanayi ve Limited Şirketi, Şengül Çelik tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenler, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

Ulusoy1 Gemi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy1 Gemi Yatırımları Anonim Şirketi, Yılmaz Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından 21 milyon 835 bin 270 TL sermaye ile 13 Ağustos 'ta Kavacık 'ta kuruldu.

Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkurtoğlu İnşaat Metal Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hatun Kurt tarafından 15 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Narinkale İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narinkale İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Veysel Erboğa tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Çska İnşaat Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çska İnşaat Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Sepetçi ve Mehmet Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

İstanbul Boğazı'nda gemi yalıya çarptı!

İstanbul Boğazı'ndan geçen Sierra Leone bayraklı gemi, dümeninde meydana gelen arıza nedeniyle Kanlıca'da Ethem Pertev yalısına çarptı. Yalıda ve gemide hasar meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Ae Alüminyum Bakır Paslanmaz İnşaat Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Alüminyum Bakır Paslanmaz İnşaat Ve Nakliye İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ali Evirgen tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Öz İnanoğlu İnşaat Makine Elektrik Nakliye Petrol Ürünleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz İnanoğlu İnşaat Makine Elektrik Nakliye Petrol Ürünleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,Ömer Uluk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şener Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Çayırbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Sfs Gemi Nakliye adres  Haberi

Sfs Gemi Nakliye adres 

Sfs Gemi Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Toruk tarafından kuruldu.

Sfs Gemi Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
BİLUMUM KARA VE DENİZ MOTORLARI a. Kara, su ve deniz motorları, elektrik motorları, su pompaları ve bunlara ait yedek parça ve teferruatı ithalini , ihracını ve dahilini ticaretini yapmak. b. Yerli ve yabancı gemi, tanker, şilep, koster, denizaltı, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm deniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektromekanik ve bilumum teknik bakımlarını gerçekleştirmek için tersaneler, tamirhaneler, atölyeler, kızak ve çekek yerleri, kuru ve sabit havuzlar kurmak. Bu araçların her türlü ikmali,donatılması, yük ve lömbo işlerini yapmak. c. Gemi acenteliği işleri, gemilere yakıt,...