29 / 04 / 2024

SGK binası projeleri

SGK binası projeleri

Mahkemenin görevlendirdiği bilirkişi heyeti raporunu tamamladı: Yeni SGK binası, imar mevzuatı, şehircilik ilkeleri, planlama esasları ve kamu yararına aykırıdır. Şimdi SGK binası imara aykırı mı?

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Binasını kendisi yenileyen desteklensin!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, art arda yaşanan depremler sonrası kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yaptığı değerlendirmede, “Kentsel dönüşümü hızlandırmak adına binasını kendi imkânları ile yaptırmak isteyen mülk sahiplerinden KDV alınmasın" dedi...

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

SGK binası projeleri Haberi

SGK binası projeleri

Yahya Kaptan'a yaptırdığı ve tartışmalara konu olan yeni hizmet binasıyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha önce "sağlık tesisi alanı" olan bina yerinin imar İ değişikliği yapılarak "yönetim merkezi alanına dönüştürülmesine tepki gösteren Yahya Kaptan vToplu Tapı Yönetimi'nin şikayetini dikkate alan Koçaeîi 1. İdare Mahkemesi'nin görevlendin! iği . bilirkişi heyeti, raporunu tamamladı. 


TOPLAM 17 sayfalık raporda, yeni binayla ilgili ilginç tespitlerde bulunuldu. İki şehir plancısı ve bir harita mühendisinden oluşan bilirkişi heyeti, 15 Eylül 2011'de yapılan uygulama imar plan değişikliğinin 'imar mevzuatı, şehircilik ilkeleri, planlama esasları ve kamu yararına aykırı' olduğunu belirtti. Raporda ayrıca binanın, bölgenin ihtiyaçlarına uygun olmadığına da kanaat getirildi. 


SGK İl Müdürü Nurettin Nacar sözkonusu rapordan haberiolmadığım ve inşaatın devanı* edeceğim-söyledi. Nacar, mM "2015 yılında yeni binamızataşınacağız" dedi....