11 / 05 / 2024

sgk çanakçılar şirketler grubu

sgk çanakçılar şirketler grubu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından en yüksek vergi ve en düzenli prim ödeyen şirketler için düzenlenen ödül töreninde Çanakcılar Şirketler Grubu'na plaket verildi...

SGK kredi kartı ile ödeme 2024! Prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? Şimdi bakın!

Kredi kartı ile SGK ödemesi yapılıp yapılmayacağı sık sık merak konusu oluyor. Peki prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? İşte SGK kredi kartı ile ödeme 2024!

Deprem bölgesi için 'mücbir sebep' çağrısı!

Deprem bölgesindeki mücbir sebep hali süresinin yetersiz olduğunu belirten CHP Hatay Milletvekili Kara, "Birkaç aylık uzatmaların yetersiz kalacağını her fırsatta söyledik. Bunu yetkililer de çok iyi biliyor." Vergi ve SGK borçlarının faizsiz taksitlendirilmesinde istenen teminat şartı kaldırılmalı.

SGK'lılar dikkat! Toplu para ödeyip anında emekli olabilirsiniz? 

Türkiye'de belirli bir dönemde çalışıp işinden ayrılmak zorunda kalan yada hiç iş hayatında yer almamış vatandaşlar, emeklilik hakkını toplu para ödeyerek sonrasından nasıl emekli olabilirim fırsatını araştırıyorlar.

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

SGK 23 ilacı geri ödeme listesine aldı! İşte geri ödemeye alınan o ilaçlar

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içerisinde bulunan ilaçlara bir yenileri daha eklendi. Buna göre artık reçeteye yazılan bu ilaçlar sigorta kapsamında alınabilecek. İşte haberin tüm detayları...

SGK personel alımı tercih sonuçları sorgulaması nasıl yapılır!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 1392 sözleşmeli personel alımı için KPSS 2023/6 tercihlerinin sona erdiği 11 Ekim tarihinden bu yana beklenen sonuçları açıklamak için ÖSYM'nin duyurusunu bekliyor. Binlerce aday "SGK personel alımı tercih sonuçları açıklandı mı?" sorusuna yanıt arıyor.

1999-2008 arası SGK girişi olanlara müjde! Kısmi emeklilikte yeni düzenlemeyle maaşlar arttı!

Kısmi emeklilikte yapılan yeni düzenlemelerle birlikte, aylık maaşlar 7,500 TL seviyesine çıkarıldı. Bu gelişme, emeklilik öncesinde gelir sağlama amacı güden vatandaşlara önemli destek sağlamış oldu. 

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

SGK, SSK, Bağ-Kur'lu için yeni maaş tablosu oluştu! Emekli maaşları sil baştan değişti! 7,500 TL yerine 9,984 TL...

Emekli maaşları ile ilgili yeni oranlar milyonlarca vatandaş tarafından merak edilirken, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranları maaş zammında belirleyici olacak. Peki emekli maaşları ne kadar olacak? Emekliye ek zam verilecek mi?

Kimliğiyle giden SGK girişliye 34 bin 844 TL para ödenecek! Hemen buraya bakın!

T.C. kimlik numarasıyla Eylül ayı öncesinde başvuranlar, hak ettikleri parayı alabilirler! SGK kaydı bulunanlar için 34.844 TL destek sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Vergi affı hangi borçları kapsar? Vergi affı nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından ülke genelinde bir vergi affının gündemde olduğunu duyurdu. Vergi affı kapsamında, vergi borçları yanı sıra sigorta primleri (SGK ve Bağ-Kur) ile idari para cezaları gibi ödemelerin de yeniden yapılandırılacağı belirtildi.

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

SGK peşe peşe duyurdu! Müjdeli haber resmen verildi!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından art arda açıklama geldi. İlk olarak yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresinin 31 Temmuz olduğunu duyuran SGK, bugün yaptığı duyuruyla bu süresinin 3 Ağustos tarihine kadar uzatıldığını aktardı.

sgk çanakçılar şirketler grubu Haberi

sgk çanakçılar şirketler grubu


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından 13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” nedeniyle Zonguldak ve ilçelerinde en fazla prim ödeyen ve borcu olmayan işverenlere plaket verildi. 


Düzenlenen törende 2012 yılı değerlendirmesinde borcu olmayan ve en fazla prim ödeyen kurumlar arasında yer alan Çanakcılar Şirketler Grubu'nun plaketi Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Sn. Mevlüt ÖZGÜ'ye takdim edildi.


Törene; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, CHP İl Başkanı Halil Furat, daire müdürleri, dernek, sendika, oda başkanları ile davetliler katıldı. Törende konuşan SGK İl Müdürü Kamuran Öner, kurumun çalışmalarından bahsederek, “Ülkemizin ilk sosyal güvenlik uygulamasına ilimizde çalışan yer altı maden işçilerinin sosyal haklarını...