29 / 04 / 2024

SGK emek inşaat

SGK emek inşaat

SGK'nın kentli iştiraki olan Emek İnşaat'a yaptırdığı binalar, açık ihale usulü yapılan binalara göre yüzde 25 ile 50 oranında daha pahalıya mal oldu.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tek imzayla inşaat başlayabilecek!

YOİKK’nın eylem planıyla inşaat izinleri için yapılacak işlem sayısı 18’den 6’ya inecek. İnşaata tek imza ile başlanabilecek. Şantiye kuruluşunda işyeri kaydı için SGK’ya gidilmeyecek.

Bursa Emek Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Emek Bilgi Evi'nin yapımı devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Pursaklar yeni belediye binasında inşaat sürüyor!

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen yeni belediye hizmet binası için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs'ta da çalıştı!

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de çalıştı. Yurdun çeşitli yerlerinde kutlama programları düzenlenirken Nevşehirli işçiler iş başı yaptı.

Deniz Karataş, inşaat sektörünün 2017 beklentilerini açıkladı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Karataş, Antalya’da SGK'ya kayıtlı 400 bin işçinin 100 bininin inşaat sektöründe olduğu ve bu kişilerin çoğunun vasıfsız işçilerden oluştuğunu söyledi.

Antalya’da işçilerin 4'te biri inşaat sektöründe çalışıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya’da Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) kayıtlı 400 bin işçinin 100 bininin inşaat sektöründe olduğu ve bu kişilerin çoğunun vasıfsız işçilerden oluştuğunu söyledi.

Nevşehir Kozaklı'da inşaatı yarım kalan otel icradan satılıyor!

Kozaklı İcra Dairesi, Emek Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki kaba otel inşaatını icradan satışa çıkardı. Kaba inşaatı yaklaşık yüzde 35 oranında biten otelin satış bedeli 3 milyon 660 bin 624 TL olarak belirlendi.

Emek İnşaat'tan Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Ankara ilinin Çankaya ilçesindeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale Bayramiç'deki SGK binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yapılan SGK Hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı. İl Müdürü Basri Tümsek, binanın yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

SGK emek inşaat Haberi

SGK emek inşaat

SGK'nın kendi iştiraki olan Emek İnşaat'a yaptırdığı binalar, açık ihale usulü yapılan binalara göre yüzde 25 ile 50 oranında daha pahalıya mal oldu. Sayıştay'ın 1 Ekim'de yayınlanan 2014 yılı denetim raporlan, SGK'daki ihale suiistimalini gözler önüne serdi. Aynı tip, aynı metrekareye sahip 8 binayı kıyaslayan Sayıştay denetçileri, büyük çarpıklığı ortaya çıkardı. SGK'nın kendi iştirakine yaptırdığı 813 metrekare alana sahip Konya Cihanbeyli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü için 1 milyon 561 bin 290 bin TL ödendi. Açık ihale usulüyle yaptırılan yine 813 metrekare Kayseri Yahyalı SGM içinse 1 milyon 47 bin 697 TL ödendi. Buna göre aynı metrekareye sahip iki bina arasındaki maliyet farkı 513 bin TL oldu. İki ihale arasında yaklaşık yüzde 50'ye varan maliyet farkı görülüyor. Sayıştay, Emek İnşaat'a...