29 / 04 / 2024

sgk ödemeleri

sgk ödemeleri

Sosyal Güvenlik Kurumu, karşılıksız para desteği fırsatı sunuyor. SGK tarafından yapılan açıklama kapsamında hibe başvurularının başladığı belirtildi. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler.

SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? Hasta bezi ödemesinde detaylar belli oldu! e-Devlet hasta bezi sorgulama!

SGK hasta bezi başvurusu ve ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? e-Devlet'ten hasta bezi sorgulaması yapılır mı?

Emekliye son dakika müjdesi! 5 bin TL 29 Ekim ikramiye ödemesi yarın başlıyor!

Emekliye 5 bin TL ödemesinin yarın başlıyor. SGK ödemeleri 11-12-13 Kasım'da, Bağkur ödemeleri 14 Kasım'da yapılacağı açıklandı.

SGK son kez duyurdu! Son tarih 31 Temmuz! Aman dikkat! Canınız yanmasın!

SGK, yapılandırma ödemeleri konusunda son dakika duyurusu yaptı. SGK’dan yapılan duyuruda borç yapılandırma kapsamında son ödeme tarihi paylaşıldı. Peki, SGK prim borcu için son ödeme tarihi ne zaman? İşte detaylar...

2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? SGK yapılandırma ödemeleri nereden yapılıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapılandırma ödemeleri takvimi merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? Yapılandırma neleri kapsıyor? İşte detaylar...

SGK tek tek açıkladı: e-Devlet'ten IBAN paylaşanlara ve ALO 171'i arayanlara o ödeme anında yatıyor! 

SGK'dan rapor paraları ve sevk ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Rapor parası ve sevk ödemesi nasıl alınır? İşte ayrıntılar...

Emekli maaşını e-devletten alanlara SGK'dan uyarı! Hemen kontrol edin!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli maaşı hakkı bulunan kişilere bir uyarı iletildi. Bu önemli uyarıyı dikkate almak, emekli vatandaşlar için büyük önem arz ediyor. Sahte iş yerleri ve sahte sigortalara dikkat çeken SGK, bazı durumlarda emeklilik ödemeleri iptal edilmektedir.

SGK, e-Devlet ve PTT'de paranız kalmış olabilir! Tekl tıkla şimdi paranızı alın!

Son zamanlarda vatandaşların gündeminde, hesaplarına yatırılmış olmasına rağmen fark edemedikleri veya çekemedikleri, SGK, e-Devlet ve PTT'de unutulan destek paraları yer alıyor. Bu sebeple vatandaşların bu ödemeleri hemen kontrol etmeleri önemlidir.

SGK’dan kritik duyuru! SGK’ya başvurun, anında 37 bin TL alın!

SGK milyonlarca vatandaşa çeşitli destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. SGK'ya yazıyı getirene 37 bin lira verilecek. 3 ay üzeri sigortası olanlar parasını doğrudan alabilecek.

Oturduğunuz yerden maaş sahibi olun! SGK’dan 3 maaş bağlanma hakkı! İşte detaylar!

SGK’dan üç maaş alabilirsiniz. Sigortalı vatandaşlara ve yakınları destek ödemeleri almaya devam ediyor. Bunun yanında başka imkanlarda sizleri bekliyor. İşte bilinmeyen detaylar!

SGK harekete geçti! Aylıkları kesip ödemeleri geri alıyor! İşte detaylar!

Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK), vatandaşların başvurduğu hile yöntemine karşı önlemini aldı. İşte detaylar!

Öğrencilerin beklediği haber geldi! SGK öğrenci destek ödemesi başlıyor

Okul zamanı geldi çattı. Bir çok belediye okullarına başlayacak öğrencilerin ailelerine destek ödemeleri yaparak bütçelerine destek olmaya başladı. Ancak en geniş çaplı destek Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan geldi. İşte SGK'nın verdiği eğitim desteğini almak için gerekli şartlar.

SGK borcu olanlar dikkat! Bugün son gün!

SGK borcu olan yüzbinlerce kişinin ilk taksitleri ve peşin ödemeleri devam ediyor. SGK borcunun ödenmesinde son gün 30 Nisan yani bugün prim borçlarını ödenmesi gerekiyor.

Ritim İstanbul ödemeleri!

Dumankaya İnşaat imzasıyla inşa edilen Ritim İstanbul ödemeleri kapsamında 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...

sgk ödemeleri Haberi

sgk ödemeleri

SGK'dan hibe desteği başvuruları başladı. Kadın işverenleri desteklemek, onları rekabete karşı daha dayanıklı hale getirmek, girişimci kadınları haksız rekabete karşı korumak, kadınlara yeni iş olanakları yaratmak ve kayıtlı kadın istihdamını artırmak amacı ilr Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) tarafından Avrupa Birliği destekli “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kısa adıyla “Women-Up” Projesi başlatıldı. 

Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında başvurular alınmaya başlandı. Proje kapsamında ayda karşılıksız 3.984 TL ödeme yapılacak. Mali destek 20 ay boyunca sürecek. 

Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi (Women-Up), Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülmekte olan bir mali destek projesi olarak karşımıza çıkıyor. Proje kapsamında uygulama illerindeki gerekli şartları yerine getiren 4.000 kadın işveren mali destekten faydalanma imkanı bulacak. 

3.984 TL...