30 / 06 / 2024

sgk para yardımları 2022

sgk para yardımları 2022

Devletin vatandaşlara verdiği yardımlardan; kreş, doğum, yol ve benzeri alanda yapılan yardımlar hak sahibi vatandaşlar tarafından alınmayı bekliyor. Sosyal Emniyet Kurumu tarafından yapılan ödemelerin pek çoğu hak sahipleri tarafından unutulmuş ya da alınmadığı için aracı kurumlarda bekliyor...

Evsizlere 200 bin TL hibe para yardımı yapılacak!

Ev sahibi olmak isteyen ve bu hayal ile yaşayan evi olamayan evsizler için Devlet, kendi evini yapmak isteyen evsizlere 150 bin Türk Lirası ve 200 bin Türk Lirası hibe para yardımı yapacağı duyuruldu.

Kiracılar müjde! Kira yardımları resmen başladı!

Artan kira fiyatları karşısında zorlanan kiracılara rahat bir nefes aldıracak haber geldi. Kira yardımlarının resmen başladığı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, her ay o miktar hesaplara yatırılacak.

İBB'den İstanbullulara müjde! Kira yardımlarına yüzde 55 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümü hızlandırmak ve İstanbul’un depreme dirençli bir kent haline getirilmesi amacıyla kentsel dönüşüm yardımlarına yüzde 55 zam yaptı. 

Devlet yardım kesesini açtı: Erzak gıda, eğitim, yakacak, para yardımı verecek! Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?

Devlet ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal destekte bulunmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafı aracılığıyla sağlanan yardımların detayları merakla sorgulanıyor. 

Para, gıda, eğitim ve yakacak yardımları nereden alınır?

Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan ve yardıma muhtaç bireyler için çeşitli kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, vakıflar ve iş insanları finansal ve sosyal destek sağlıyor. Bu tür yardımlar, özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da işsiz kalan kişilere destek sunuyor. 

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

İhtiyacı olanlara burs ve gıda yardımı yapılacak! İşte detaylar!

Türkiye'de, düşük gelirli ailelere yönelik çeşitli sosyal yardım programları bulunmaktadır. Bu programlar, gıda, nakit para, erzak, burs ve maaş gibi farklı destekler sunarak ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamaktadır. Bu sosyal yardımlar VGM tarafından sağlanmaktadır.

SGK peşe peşe duyurdu! Paralar hesaba yattı! Ne kadar paranız olduğunu öğrenin!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), iş yaşamında olan veya önceden çalışmış olan kişilerin çeşitli haklar sunuyor. Birçok kişi bu sağlanan hakları bilmediği için ödemelerini alamıyorlar. SGK, milyonlarca lira değerinde yardımları hesaplara yatırdı. Peki, hangi destekler ödendi? İşte detaylar...

2023 e-Devlet Kapısı yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanların adına para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok kategoride sosyal yardım kampanyaları hazırlıyor. Bakanlığın düzenlediği sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi pek çok alanda yardımlar bulunuyor. Bu yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor

Kira yardımları hakkında flaş gelişme. 6-7-8-9 bin TL kredi ödeyenler hemen gelsin

İçişleri Bakanlığı'ndan deprem bölgesine yönelik kira yardımları hakkında flaş bir açıklama geldi.

Devlet, eşi ölen kadınlara destek ödemesi yapıyor mu? Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi ölen eden kadınlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor? İşte detaylar...

Sigorta girişi olanlara müjde! SGK’dan 29 bin TL para yardımı! İşte tek gereken!

Sosyal Güvenlik Kurumu, pek çok vatandaşı sevindiren bir haberi duyurdu. Sigorta girişi olanlara 29 bin TL para yardımında bulunulacak. İşte detaylar!

e-Devlet'ten başvuru yapanlara her ay destek parası! 1-2-3-4-5 çocuğu olanların para yardımı PTT'ye yatıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara destek sağlamak için sosyal yardım ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda destek sağlayan bakanlık çocuklar için de para veriyor.

sgk para yardımları 2022 Haberi

sgk para yardımları 2022

UNUTULAN PARA YARDIMLARI NASIL GERİ ALINIR?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından her yıl binlerce kişiye verilen yardımlardan pek çoğu hesaplarda kalıyor.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, bu yardımlardan  ilaç yardımı, yol yardımı, emzirme yardımı, cenaze yardımı gibi ödemeler ve diş ödemeleri gibi yardımları halkın çoğunluğu bilmiyor. SGK'de unutulan bu yardımlar aslında e-Devlet üzerinden oldukça basit bir biçimde öğrenilerek alınabilir.

YAPILAN PARA YARDIMLARI VE HESAPTA UNUTULAN PARA MİKTARI NEDİR?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üzerinden yapılan ihtiyaç sahiplerine destekler İŞKUR ve SGK üzerinden ulaştırılmaya çalışılıyor.  

Ancak yapılan yardımlardan ve hatta onları öylece beklediklerinden haberdar değil. Peki devlet hangi yardımları yapıyor? İşte birçok kişinin bilmediği o destekler...

Çeyiz Destek Ödemesi
Bakıcı Ödemesi
İş Görmezlik Ödemesi
Doğum İzni Ödemesi
Kreş Yardımı Ödemesi
Süt Ödemesi
Eğitim...