04 / 05 / 2024

sgk toplu para iadesi hesaplama

sgk toplu para iadesi hesaplama

SGK, vatandaşlara toplu para iadesi konusunda açıklama yaptı. Yaş ve yıl şartını doldurup primi eksik olduğu için emekli olamayanlara sevindirici haber SGK'dan geldi. Bu durumda olanlar birikmiş primlerini toptan geri alabilecek...

Siz de toplu para alabilirsiniz! SGK'dan toplu para iadesi nasıl alınır, koşullar neler?

Milyonlarca çalışan son zamanlarda sık sık gündeme gelen prim tutarlarıyla emeklilik hesapları yaparken SGK'ya yatırılan fazla primlerle ilgili bir detay da dikkat çekti. Peki kimler SGK'dan toplu para iadesi alabilir, aranan koşullar neler?

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

SGK'lılar dikkat! Toplu para ödeyip anında emekli olabilirsiniz? 

Türkiye'de belirli bir dönemde çalışıp işinden ayrılmak zorunda kalan yada hiç iş hayatında yer almamış vatandaşlar, emeklilik hakkını toplu para ödeyerek sonrasından nasıl emekli olabilirim fırsatını araştırıyorlar.

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

SGK'lılara müjde! 5.625 TL para desteği geliyor: Kimler yararlanabilir?

SGK tarafından sigortalı vatandaşlara veya ailelerine belirli koşullar altında maaş bağlanma hakkı sunuluyor. Ancak bu yardımlardan faydalanabilmek için belirli şartlara uymak gerek. 5 bin 600 TL'ye kadar olan yardımlardan kimler yararlanabilir?

Kimliğiyle giden SGK girişliye 34 bin 844 TL para ödenecek! Hemen buraya bakın!

T.C. kimlik numarasıyla Eylül ayı öncesinde başvuranlar, hak ettikleri parayı alabilirler! SGK kaydı bulunanlar için 34.844 TL destek sağlanacak. İşte ayrıntılar...

IBAN numarasını e-Devlet’e tanımlatanların hesabına haziran ayında para yatacak!

SGK bir son dakika duyurusu yaparak e-Devlet sisteminden ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren vatandaşların hesaplarına para yatacağını duyurdu. PTT'ye gitmeden ödemelerini almak isteyen kişiler bu gelişmenin ayrıntılarını merak etmeye başladı.

e-Devlet’ten IBAN numarasını girenlerin hesabına para yatacak!

SGK o ödemeler için duyuru yaparak e-Devlet’ten ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren kişilerin hesaplarına para yatacak. PTT'ye gitmek gerek kalmadan ödemelerini almak isteyenler konunun ayrıntılarını merak etmeye başladı.

Sigorta girişi olanlara müjde! SGK’dan 29 bin TL para yardımı! İşte tek gereken!

Sosyal Güvenlik Kurumu, pek çok vatandaşı sevindiren bir haberi duyurdu. Sigorta girişi olanlara 29 bin TL para yardımında bulunulacak. İşte detaylar!

EYT'liye BES detayları netleşti! Kampanyalar peş peşe geldi! İkinci emeklilik fırsatı...

EYT düzenlemesinin onaylanmasıyla yeni detaylar gelmeye devam ediyor. BES sistemi ile ikinci emekli maaşı ya da toplu para  alma fırsatı bulunuyor işte detaylar...

SGK kesenin ağzını açtı! Tek dilekçe ile 25 bin TL ödenecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu, o kişilere kesenin ağzını açtı. Bir dilekçe ile 25 bin TL para toplu olarak ödenecek. İşte detaylar!

Sigortalı ve Emekli Sandığı çalışanları bu habere hemen bakın! Paranızı geri alabilirsiniz

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı çalışanlarına harika bir haber ilan edildi. SGK, yapılan toplu para ödemeleri sebebiyle hak sahiplerine para iadesi yapacak. Başvuru yapanlar bir kerede tüm ödemelerini geri alabilecek.

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

sgk toplu para iadesi hesaplama Haberi

sgk toplu para iadesi hesaplama

SGK emekli olamayan vatandaşları ilgilendirecek müjdeli haberi verdi. Yaş ve yıl şartını yerine getiren ancak prim eksikliği nedeniyle emekli olamayanlara güzel haber geldi. Bu durumda olanlar için birikmiş primlerini toplu olarak geri almaları mümkün.

Prim eksikliği nedeniyle emekli olamayanlar, çalışmadıkları takdirde primlerini geri alabilirler. Toplu para iadesi alma şartları Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından açıklandı. Gerekli koşulları sağlayanlar için SGK toplu ödeme yapacak. İşte merak edilenler...

TOPLU PARA ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem'in kaleme aldığı toplu para iadesi alabilmenin şartları şu şekilde:

* Sigortalı olarak herhangi bir işte çalışmıyor ya da kendi işini yürütüyor olmamak.

* Emekli olabilmek için gerekli olan üç şarttan yıl ve yaşı tamamlamış olmak.

* Burada 9 Eylül 1999 tarihinden önce sigortalı olanlar için prim şartı en az...