29 / 04 / 2024

sgk yapılandırmaları için son tarih belli oldu mu

sgk yapılandırmaları için son tarih belli oldu mu

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren 7326 sayılı Kanun'dan yararlanmak için başvuru süresi 30 Eylül tarihinde dolacak.

Her tahmini tutan SGK uzmanı emekli ikramiyesi için rakam verdi! Ne 10 bin ne de 20 bin!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken SGK Uzmanı İsmail Sevinç bu kez de emekli ikramiyesi için rakam verdi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? 

İntikali yapılmamış tarım arazileri için mirasçılık belgesi istenecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kapsamında intikali yapılmamış araziler için taahhütnameyle yapılan başvurulara itiraz edilmesi durumunda, mirasçılık belgesi talep edilecek.

Deprem bölgelerinde yapılandırma için son günler

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi altında bulunan ve mücbir sebep durumu sona eren illere yeniden yapılandırma imkanı sunuluyor. Bu iller arasında Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa illerindeki vatandaşlar ile Sivas'ın Gürün ilçesi yer alıyor.

Çin Merkez Bankası daha fazla kredi kullandırmaları için bankaları uyardı!

Çin Merkez Bankası (PBoC) yetkilileri bankalardan kredileri artırmaları için çalışma yapmalarını istedi. Çin bankaları Temmuz ayında 2009'dan bu yana en düşük aylık kredi miktarını vermişti.

2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? SGK yapılandırma ödemeleri nereden yapılıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapılandırma ödemeleri takvimi merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? Yapılandırma neleri kapsıyor? İşte detaylar...

Son dakika! Borç yapılandırmasında süre uzatıldı! İşte son başvuru tarihi

Kamu borç yapılandırmasında son dakika! Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatıldı. Peki, son tarih ne zaman? Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detaylar

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

SGK borç yapılandırma devam ediyor mu? SGK borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?

SGK borç yapılandırma işleminin gündemdeki konulardan biridir. Vatandaşlar borç yapılandırmasının ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Mayıs ayına girilmesi ile birlikte son başvuru tarihi ygittikçe aklaşıyor. İşte detaylar!

Taşınmazlar ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Borç yapılandırması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 7440 sayılı kanun kapsamında belirlenen taşınmaz yapılandırma detaylarını Resmi Gazete'de yayımladı. Yapılandırma için son tarih 31 Mayıs olarak açıklandı. Alacaklar, peşin veya 12, 18, 24, 36 ve 48 eşit taksitte ödenebilecek. Borç yapılandırması ile

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

İzmirliler dikkat! Binaların yapı durum tespiti için başvurular başladı! Binalara deprem karnesi verilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehir genelindeki binaların yapı durum tespiti için başvuru süreci resmen başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Seçimler öncesi hükümetten özellikle küçük esnaf ve KOBİ’leri ilgilendiren önemli bir adım daha atıldı. Buna göre, devlete olan prim borcu, vergi ve cezalara yapılandırma geliyor. İşte Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı bu yapılandırması için hükümete onbinlerce esnafı heyecanlandıracak bir çağrı geld

sgk yapılandırmaları için son tarih belli oldu mu Haberi

sgk yapılandırmaları için son tarih belli oldu mu

Alacağı yapılandırılan vergi dairelerine, gümrük müdürlüklerine, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK), belediyelere ve birçok idareye başvurular 30 Eylül 2021 Perşembe gününe kadar yapılabilecek. Bu kapsamda yeniden yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyenlerin 30 Eylül 2021 Perşembe mesai bitimine kadar ilgili vergi dairelerine başvurmaları gerekiyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Yeniden yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi (nakit ödeme süresi dahil) Cumhurbaşkanı Kararı ile 1 ay uzatıldı. Buna göre vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin nakit ödemeyi tercih etmeleri halinde ilk taksitlerini en geç 1 Kasım 2021 Pazartesi günü yapmaları gerekmektedir. SGK'ya ilk taksit ödemeleri en geç 30 Kasım 2021 Salı günü yapılacaktır.

Cumhurbaşkanı Kararı ile başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri uzatılan idareler şunlar:"Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi daireleri, SGK, Ticaret Bakanlığına bağlı...