18 / 07 / 2024

Shangri-La Bosphorus İstanbul açıldı mı

Shangri-La Bosphorus İstanbul açıldı mı

Shangri-La Hotels and Resorts Avrupa'daki ikinci otelini İstanbul Beşiktaş'ta açıyor

Şehirlerarası göç hızlandı: Hayat pahalılığı 3+1 evlere ve kalabalık aileyle yaşamaya talebi artırdı!

Büyükşehirlerden kıyı kentlerine göç gittikçe yoğunlaşıyor. En çok göç alan yer Muğla olurken İstanbul en çok terk edilen şehir oldu. 3 ve üzeri odalı dairelere talep yoğun. Gayrimenkul danışmanları birlikte yaşamaların da arttığına dikkat çekiyor. 

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

İstanbul'da et fiyatları resmen kuruma göre farklılaşıyor. İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

Mahir Polat'tan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Kamuoyunda tepkilerle karşılaşan İstanbul'da Tarihi Yarımada’daki Mimar Sinan'ın eseri Süleymaniye Camii'nin önünde yapılan İlim Yayma Vakfı'nın yurt inşaatında resmi süreç sürüyor. Sürecin nasıl işleyeceğiyle ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan açıklama geldi.

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Konut geri dönüş süresi nasıl azaltılır? 

Türkiye’de konut yatırımının geri dönüş süresi 17 yıla geriledi. İstanbul’da bu süre 22 yıl oldu. Doğru yatırım yaparak konut yatırımının geri dönüş süresi azaltılabilir. Peki konut geri dönüş süresi nasıl azaltılır? İşte yolları... 

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul projesini İstanbul'un doğasına aykırı bulduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,''Erdoğan’la Kanal İstanbul’la ilgili ben tartışmak isterim, Kamuoyunda böyle bir sürecin oluşmamasını, tartışılmamasını konuşmak isterim'' açıklamasını yaptı.

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

Perakendenin devlerine ödül!

Markalar Derneği’nin desteğiyle düzenlenen "Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri" 21 Aralık 2017 Shangri-La İstanbul’da gerçekleşti. İşte detaylar ...

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

İstanbul'daki yapılaşma İstanbul'u yaşanmaz hale getirdi!

Türkiye'de Tasarım Vakfı'nın kurucusu Faruk Malhan, "İstanbul’daki yapılaşma İstanbul’u yaşanmaz hale getirdi. Bu yapılaşmayla birlikte trafik herkesi bitiriyor. Oysa İstanbul çok değerli bir şehir." ifadelerini kullandı.

Shangri-La Bosphorus İstanbul açıldı mı Haberi

Shangri-La Bosphorus İstanbul açıldı mı

Shangri-La Hotels and Resorts'un 2013 ilkbaharda açılması planlanıyor. 186 odaya sahip olan otel Beşiktaş'taki eski tütün deposunun yerinde yükseliyor. Otelde 169 deluxe oda, 17 suit oda...