19 / 05 / 2024

SHARE Gayrimenkul

SHARE Gayrimenkul

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini yılda 4 kez buluşturacak olan ve de sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın ikincisi 25 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek.

Mükemmel Sarımsakçı 4 Haziran'da SHARE7'ye katılıyor!

Geliştirdiği projelerle ABD'de adını "Türk Trump" olarak duyuran Mükemmel Sarımsakçı, 4 Haziran'da SHARE7 katılımcılarıyla buluşacak.SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, 4 Haziran'da 7. kez Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek. SHARE7, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleştiriliyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta Ağaoğlu'nun sponsorluğunda AND Kozyatağı'nın ev sahipliğinde 6. kez gerçekleşiyor.

6. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları AND Kozyatağı'nda gerçekleşecek!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek.

SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 6.sı 13 Şubat'ta!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'na AND Kozyatağı ev sahipliği yapıyor.

SHARE6 Gayrimenkul Paylaşımları 13 Şubat'ta yapılacak!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek.

5. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları yarın yapılacak!

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini biraraya getiren SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın beşincisi Cumartesi günü gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü Share 5'te buluşacak!

Gayrimenkul sektörünün profesyonelleri HARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 5.sinde buluşacak. SHARE 5 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek.

5.SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 3 Ekim'de!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın beşincisi 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek.

SHARE Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 3 Ekim'de!

Sektöre değer katan ve gelişmesini sağlayan, “SHARE” Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri çok keyifli ve farklı şekilde büyüyerek devam ediyor.

SHARE4 Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 16 Mayıs'ta!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek.

4. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 16 Mayıs'ta!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın dördüncüsü 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek.

SHARE Gayrimenkul Haberi

SHARE Gayrimenkul

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini yılda 4 kez buluşturacak olan SHARE, sektörün önemli isimlerinin değerli tecrübelerini paylaştığı ve sektör oyuncularının tanışmasını sağlayan bir networking platformu sunuyor. 

Etkinlik detaylarını Shareturkiye.com adresinden inceleyebilirsiniz.


Sektörün önemli isimlerinin tecrübelerini, değerli paylaşımlarını dinlemek ve onlarla tanışmak için yüksek bedeller ödemenize gerek yok! 


Samimi bir ortamda maksimum fayda sağlamak için 100 kişilik kontenjanla planlanan SHARE, sektör çalışanlarının rahatlıkla katılabilmeleri için özellikle Cumartesi günü organize ediliyor. 100 TL olan makul katılım ücretiyle de benzerlerinden...