08 / 05 / 2024

SHARE4 gayrimenkul paneli

SHARE4 gayrimenkul paneli

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın dördüncüsü 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Gayrimenkulün Geleceği tartışıldı!

7. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında, Akkök Holding’in oturum sponsorluğunda düzenlenen günün ilk paneli ‘Gayrimenkulün Geleceği’ nde katılımcılar, sektörün gündemini hakkında konuştular.

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

Ayhan Yavrucu: Türkiye gayrimenkul sınavı verdi!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu, Maliye Hesap Uzmanları Vakfı (HUV) tarafından düzenlenen Türkiye Ekonomisi Paneli'ne katıldı. Yavcrucu, gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında açıklama yaptı.

Gayrimenkul sertifikaları paneli bugün gerçekleşti!

Gayrimenkul sertifikasının lansmanı bugün gerçekleşti. Gayrimenkul sertifikaları ise nisan ayında işlem görmeye başlayacak.

TSPB, Gayrimenkul Sertifikaları paneli 28 Mart'ta!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, gayrimenkul sektöründeki yeni finansman modeli olan "Gayrimenkul Sertifikaları" konulu panel 28 Mart'ta gerçekleşecek.

Gayrimenkulde Kadın Girişimi Paneli 2 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektöründe kadın görünürlülüğünü artırmayı amaçlayan Gayrimenkulde Kadın Girişimi Paneli , Yapı Endüstri Merkezi Fulya Tesisinde, 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecektir. Panel, ULI Türkiye tarafından düzenleniyor.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM 2016 Fuarı’nda!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2016’da Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

CENTURY 21 Türkiye Gayrimenkul Paneli gerçekleşti!

Dünya’da kurumsal gayrimenkul alanında liderliğini sürdüren ve bilinir marka olma özelliğini koruyan CENTURY 21’in Türkiye Yönetimi, 2015 tanışma ve tartışma panelini 10 Haziran 2015 Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezinde düzenlendi.

SHARE4 Gayrimenkul Paylaşım Sohbetleri 16 Mayıs'ta!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek.

Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor paneli Mıpım 2015'te gerçekleşti!

Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar başlıklı son paneli, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de gerçekleştirildi.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda yapılacak!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin ‘Çağdaş Türk Mimarisi: Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Gaziantep Ticaret Odası ve GYODER'in gayrimenkul paneli 26 Şubat'ta!

Gaziantep Ticaret Odası ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde 26 Şubat, Perşembe günü Gaziantep'te inşaat sektörünü ele alacak.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda gerçekleşecek!

" Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" toplantı dizisinin “Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları” başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2014’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

SHARE4 gayrimenkul paneli Haberi

SHARE4 gayrimenkul paneli

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın programı belli oldu.


Dördüncüsü 16 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleşecek SHARE4'te yine ekonomiden yatırıma, hukuktan lojistiğe, mimarlıktan sosyal sorumluluğa kadar pek çok konu...