08 / 05 / 2024

Sheraton Adana açıldı mı

Sheraton Adana açıldı mı

Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide' nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013' ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezleri arasında yer alan Levent’te bulunan Sheraton İstanbul Levent açıldı...

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

EmlakBank Adana Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Adana Şubesi açıldı. EmlakBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cantimur, kent sanayisi ve ticaretine de ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirtti. 

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Sheraton Bişkek açıldı!

Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı.

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Park Adana AVM açıldı!

MT Gayrimenkul tarafından Adana'da 130 milyon Euro'ya inşa edilen Park Adana AVM hizmete açıldı.

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

Adana'da yeni müftülük binası açıldı!

Adana’da yapımı 6 milyon 639 bin liraya tamamlanan yeni müftülük binası, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla, dualarla açıldı

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Sheraton Adana açıldı mı Haberi

Sheraton Adana açıldı mı

Sheraton Oteli Genel Müdürü Marc VVozniak, yaptığı açıklamada, otelin, Adana'nın merkezinde, Seyhan Nehri kıyısında özel bir lokasyonda yer aldığını söyledi Adanalı Adalı ailesi ile Starvvood'un bir araya gelerek Adana için çok özel ve güzel bir otel yaptıklarını belirterek, "İkonik, kendine özgü bir binamız var. Adana'da, Adana'nın sembolü olan, bu şekilde iki yapı var. Biri Sabancı Camisi, bir tanesi de Sheraton Adana Otel. Zaten Londra'da International Hotel & Property Avvards'dan, 'Avrupa'nın En İyi Otel Mimarisi' dalında 'Uluslararası Gayrimenkul Ödülü' aldı. Sektörde her yıl bir çok ödül veriliyor ve biz bunların hepsinde yer almak istiyoruz" dedi. 

Uluslararası bir marka olarak Hilton'dan sonra Sheraton markasının Adana'ya geldiğini ifade eden VVozniak, "İki önemli uluslararası markadan sonra birçok uluslararası marka yatırım yapmak için Adana'ya gelecek....