27 / 05 / 2024

Sheraton Hotel çeşme yapı inşaat zirvesi

Sheraton Hotel çeşme yapı inşaat zirvesi

Türk-Arap ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) İzmir Şubesi ve Müteahhitler Federasyonu’ nun organizasyonunda 28 - 30 Nisan 2014 arasında Çeşme Sheraton Hotel’ de "Yapı, İnşaat Zirvesi" düzenlenecek...

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Çeşme Private Residences satış ofisi!

Çeşme Private Residences satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak. 

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences 2020'de teslim! Yeni proje!

Çeşme Private Residences projesi Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle hayata geçirilecek. 2020'de teslim edilecek proje 3 kanattan oluşacak.

Çeşme The Nowness Luxury Hotel açıldı!

Ayasaranda Koyu’nda, Sakız AdasTnın karşısında hizmete giren The Nowness Luxury Hotel, eşsiz manzarasıyla misafirlerine farklı bir atmosfer sunuyor. Aytin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Heval Aytin, tüm odaları deniz manzaralı olacak şekilde tasarladıklarını belirtiyor...

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Çeşme'ye 30 milyon dolarlık termal otel geliyor!

Gaziantepli işadamı Yaşar Çılkiz, Alaçatı’ya kazandırdığı ve işletmesini Alkoçlar’ın yürüttüğü Alaçatı Exclusive Hotel’den sonra Çeşme Dalyan bölgesine de lüks termal otel inşaatı için kolları sıvadı.

İzmir Çeşme'ye bir yeni proje daha geliyor!

İnşaat sektörünün gözde yerlerinden Çeşme'de yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. Projenin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de özel bir davetle yapıldı.

Çeşme Toskana Konakları tanıtıldı!

Ünlülerin gözde tatil mekanı Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Femetal A.Ş. tarafından hayata geçirilen Çeşme Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi

Çeşme Toscana Ovacık Konakları tanıtıldı!

Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Çeşme'de White Boutique Hotel açıldı!

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Rox Hotel Çobançeşme'de açıldı!

İstanbul Atatürk Havalimanının çok yakınında ve CNR Expo Fuar Merkezinin karşısında konumlanmış olan, Rox Oteller zincirinin ilk halkası olan “Rox Hotel Çobançeşme”, ilk rezervasyonlarını almaya başladı.

Sheraton Hotel çeşme yapı inşaat zirvesi Haberi

Sheraton Hotel çeşme yapı inşaat zirvesi


Türk-Arap ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) İzmir Şubesi ve Müteahhitler Federasyonu’nun organizasyonunda "Yapı, İnşaat Zirvesi" düzenlenecek. İzmir'e ekonomik bağlantılar ve tanıtım anlamında önemli katkılar sağlaması beklenen zirve, 28-30 Nisan 2014 arasında Çeşme ilçesindeki Sheraton Hotel’de yapılacak. Türk işadamları ve TURAB üyesi 22 Arap ülkesi arasında ikili görüşmeler ve yeni iş bağlantıları kurulması için zemin hazırlanacak.


Zirve hakkındaki bilgilendirme toplantısına İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, TURAB İzmir Şube Başkanı Sabuhi Attar ve Başkan Yardımcısı Çetin Güvercin, KOSGEB Güney Hizmet Müdürü Mustafa Çanakçı ve Kuzey Hizmet Müdürü Oğuz Kılınç ile İZKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sedef Özer katıldı. Arap ülkeleriyle Türkiye'nin tarih ve kültür bağlarının, ikili ilişkileri her açıdan geliştirecek önemli unsurlar olduğunu vurgulayan TURAB...