04 / 05 / 2024

Shiba Inu değerlenecekmi

Shiba Inu değerlenecekmi

Şaka amaçlı piyasaya çıkan iki kripto para birimi Shiba Inu ve Dogecoin arasında kıyasıya rekabet devam ediyor. Peki kripto paralarda son durum ne oldu? Shiba Inu ve Dogecoin değerlendi mi? İşte ayrıntılar...

Haftanın en popüler 5 kripto para birimi!

Investingcom Türkiye kullanıcılarının bu hafta en çok takip ettiği kripto para birimleri Bitcoin (BTC), Terra (LUNA), Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) oldu.

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Kripto para piyasalarında yukarı yönlü hareketlerin 'ayılar' tarafından engellendiği belirtiliyor. Dogecoin'de ise yine Tesla kaynaklı artış yaşanıyor. Milyarder iş adamı Elon Musk, Dogecoin ile Tesla ürünlerinin alınabileceğini açıkladı. Shiba Inu de Dogecoin'i izliyor. Piyasanın en popüleri ise GL

Elon Musk'ın Noel paylaşımı Floki Inu'nun değerini yükseltti!

Tesla CEO'su Elon Musk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla  Floki Inu isimli şaka coininin değerini yükseltti.

Shiba Inu yükselişe geçti!

Şaka olarak ortaya çıkan ancak sonrasında değerlenen kripto paralardan Shiba Inu yüzde 20'den fazla prim yaptı. 

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Shiba Inu ve Dogecoin gibi kripto paralardaki son durum merak ediliyor. Peki kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi? İşte ayrıntılar...

Shiba Inu Kraken'de işlem görmeye başlıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Kraken, Shiba Inu'yu bugün işlem platformuna dahil edileceğini açıkladı. 

Kripto paralarda rekabet kızıştı!

Şaka amaçlı piyasaya çıkan iki kripto para birimi Shiba Inu ve Dogecoin arasında kıyasıya rekabet devam ediyor. Peki kripto paralarda son durum ne oldu? Shiba Inu ve Dogecoin değerlendi mi? İşte ayrıntılar...

Shiba’ların değeri yüzde 7 arttı!

Kripto para borsasında hareketli günler yaşanıyor. Son günlerde ön plana çıkan Shiba'nın değeri yapılan yatırımlarla yüzde 7 arttı. 

Shiba Inu değerleniyor!

Bitcoin, Ethereum gibi ana akım kripto paralarda rekorlar kaydedilirken, altcoinler de de hızlı artışlar görülüyor. Shiba Inu dünden bugüne yüzde 37 oranında prim yaptı ve 0.00003849 dolar seviyesinden işlem gördü. 

Elon Musk'ın tweetiyle 2 altcoin şahlandı!

Dünyanın en zengin isimlerinden olan Tesla CEO'su Elon Musk, Shiba ve Floki Inu altcoinlerinin değer kazanmasını sağlayacak bir tweet paylaştı.

Shiba Coin'de büyük yükseliş!

Dogecoin'in katili şeklinde çıkarılan Shiba Inu sert yükseliş gösteriyor. Aylardır yatırımcısına zarar ettiren Shiba'daki yükseliş hareketi yeni umutlar da doğurdu.

Vitalik Buterin'den Hindistan'a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı!

Kripto para babası olan Vitalik Buterin, Koronavirüs pandemisi ve kara mantar hastalığıyla mücadele içerisinde olan Hindistan'a 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı yaptı. 

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!

Kripto para piyasasında şimdilerde binlerce altcoin bulunuyor. Shiba Inu ve Pig Finance gibi coinlere yatırım yapanların kısa sürede kazançlı çıkması bekleniyor. 

Shiba Inu değerlenecekmi Haberi

Shiba Inu değerlenecekmi

Tesla CEO’su Elon Musk’ın köpeğinin cinsinden esinlenerek piyasaya çıkarılan ve Musk’ın twiti ile değeri bir ayda 12 kat değerlenen Shiba Inu, bir başka köpek coini olan ve Elon Musk’ın spekülasyonları sebebiyle büyük dalgalanmaların yaşandığı Dogecoin’le kıyasıya rekabet halinde.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; bütün kripto paralar arasında işlem hacmi olarak ilk ona giren iki köpekli şaka coini arasında kıyasıya rekabet devam ediyor.

Geçen haftanın sonuna doğru rekora ulaşan Shiba Inu, son 24 saatte değer kaybederken Dogecoin’in değeri de hafta içinde son ayların en yükseğine çıktı. Perşembe itibariyle Coinbase'de Dogecoin 0,335 dolara yükselerek iki ayın en yükseğine, SHIB ise 0.00008616 dolar ile bütün zamanların en yüksek seviyelerini görmüştü. 

Rekabetin kıyasıya şekilde devam etmesi sebebiyle ve Bitcoin’deki kısmi düşüşe paralel şekilde bugün...