07 / 05 / 2024

Sibel Can kıbrıstan ev mi alacak

Sibel Can kıbrıstan ev mi alacak

Ramazan'da Londra, Monaco ve Miami'dek evlerine gideceğini açıklayan Sibel Can, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Her an buradan da bir yazlık alabilirim" dedi. Sibel Can, Ramazan'da aldığı 10 konser teklifine 'Hayır' dedi.

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Sibel Can: Miami'deki evimi satmıyorum!

Sibel Can'ın koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemediği iddia edilmişti. Bu sebeple Miami'deki evini satacağı ileri sürüldü. Sibel Can, "Evimi satmayacağım" dedi. 

Sibel Can ABD'deki evini satışa çıkardı!

Koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemeyen ünlü sanatçı Sibel Can, emlakçıyla irtibata geçerek evini satmaya karar verdi. 

Sibel Can'dan yeni AKM yorumu: Müthiş bir proje!

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Törene katılan şarkıcı Sibel Can, AKM için "Müthiş bir proje" dedi...

Kıbrıs Girne'deki eski apartman tehlike saçıyor!

Kıbrıs Girne'deki eski apartmanın duvarlarından sökülen beton parçaları Yiğiter Market önünde park halinde bulunan araça düştü. Beton parçalarının düştüğü sırada can kaybı ve yaralanma olmayışı ise büyük şans olarak yorumlandı.

Sibel Can: Kıbrıs'tan yazlık alabilirim!

Ramazan'da Londra, Monaco ve Miami'dek evlerine gideceğini açıklayan Sibel Can, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Her an buradan da bir yazlık alabilirim" dedi. Sibel Can, Ramazan'da aldığı 10 konser teklifine 'Hayır' dedi.

Sibel Can'ın Fransa'daki evine Araplar talip!

Sibel Can'ın Fransa'nın Akdeniz kıyısındaki Cote d'Azur'da 3 yıl önce satın alığı daireye Araplar talip oldu. Yüksek ücretler teklif edip satın almak isteyen Araplar'a Sibelcan satmayacağının yanıtını verdi.

Veysel Eroğlu Kıbrıs’a Can Suyu projesini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Asrın Projesi olan Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ projesinin anlattı. Bakan Eroğlu, projenin gerçekleştiği gün mutluluktan ağladığını belirtti.

Kıbrıs Can Suyu projesinin perde arkası!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ taşınması projesinin perde arkasını AKŞAM’a anlattı. Eroğlu, projenin fikrini dönemin Recep Tayyip Erdoğan'la paylaştığını ve şartlar olgunlaşınca projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları bugün başladı!

Teslime hazır 2 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Bolu Kıbrıscık Evleri 'nde 334,86 TL ile taksit ödemeleri gerçekleşebiliyor. TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları bugün başladı.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Kıbrıscık projesinde yer alan 2 adet daire teslime hazır bir şekilde açık satışa sunuluyor. TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları!

Bolu Kıbrıscık Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet teslime hazır alt gelir konut satılıyor. TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları 21 Temmuz-30 Eylül 2015 tarihine kadar kabul edilecek.

Sibel Can kıbrıstan ev mi alacak Haberi

Sibel Can kıbrıstan ev mi alacak

Sibel Can önceki akşam Kıbrıs-Lefkoşa'daki Golden Tulip Hotel'de konser verdi. Ramzan':da sahneye çıkmayacağını, çocuklarıyla birlikte tatil yapacağını söyledi.


Sırasıyla Londra, Monaco ve Miami'dek evlerine gideceğini açıklayan Sibel Can, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Her an buradan da bir yazlık alabilirim" dedi. Sibel Can, Ramazan'da aldığı 10 konser teklifine 'Hayır'...