05 / 05 / 2024

Sibel Özdemir kentsel dönüşüm

Sibel Özdemir kentsel dönüşüm

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli! 

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin sürdürülebilirliğine dikkat çekerek ''kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli'' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen gayrimenkul TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen bir taşınmaza dair çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Murat Özdemir: Riskli yapılar acilen yenilenmeli!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kaynak ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Sibel Özdemir'den Kanal İstanbul açıklaması!

Meclis’te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Kanal İstanbul eleştirileri gündeme geldi. Muhalefet milletvekilleri, “Tüm Türkiye karşı, ya kanal ya İstanbul… Vazgeçin bu projeden” eleştirisini yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir de konuya ilişkin konuştu.

Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kentsel dönüşüm projesi bölgenin çehresinin değişeceğini ve ir mahallenin tamamen yenileceğini açıkladı. 

Özçelik Kentsel Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Kentsel Yapı ve İnşaat Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Zafer Özçelik ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ın en büyük sorunu!

Adıyaman Yeniyol Gazetesi köşe yazarı olan Hidayet Özdemir, bugünkü yazısında Adıyaman'da kentsel dönüşüm konusunu değerlendirdi. İşte o haber...

Adıyaman Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Mersin'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Mersin’de gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Mersin Valisi Özdemir Çakacak, ilgili kurum temsilcileriyle birlikte yaptığı toplantıda, planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı.

Özdemir Çakacak, Mersin Kentsel Tasarım projesini anlattı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Kentsel Tasarım Projesi hakkında bilgi aldı.

Öğrenci yurtlarına ilişkin 7 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yükseköğrenim öğrenci yurtlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sibel Özdemir kentsel dönüşüm Haberi

Sibel Özdemir kentsel dönüşüm

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, TBMM Genel Kurulu’nda dün gündem dışı söz alarak Mardin Yeşilli Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

CHP'li Sibel Özdemir yaptığı açıklamada geçen hafta Mardin'de çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Özdemir yaptığı açıklamada özellikle, Yeşilli ilçesinde vatandaşların şikayetçi olduğu sorunların başında Gül ve Tepebaşı mahallelerini kanuna aykırı bir şekilde rezerv yapı alanı ilan ettiren Yeşilli Belediyesi’nin, kanuna aykırı, keyfî kararlarla yıkım yaptığı ve taşınmazlara düşük bedeller biçildiğinin geldiğini kaydetti.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap için start verildi! Dev proje ihaleye çıkıyor!

Ağrı Patnos için flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yeni...