14 / 05 / 2024

siber ergenekon tim melih gökçek

siber ergenekon tim melih gökçek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Siber Ergenekon Timi olarak adlandırılan bir hacker grubunun eline geçen resmi Twitter hesabını geri aldığını duyurdu. Gökçek, Twitter yönetimine teşekkür ederken sorumlulardan şikayetçi olacağını açıkla

Melih Gökçek'in Twitter hesabı ele geçirildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in resmi Twitter hesabı kendilerine Siber Ergenekon Tim adını veren bir hacker grubu tarafından ele geçirildi. Gökçek, yeni açtığı Twitter hesabından hackerların kim olduğunu öğrendiğini iddia etti...

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişikliği yaptı! Son dakika: Siber ve akran zorbalığı müfredata alındı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokullarda seçmeli dersler kapsamına alınan "okul temelli sosyal sorumluluk çalışmaları" alanında siber zorbalık ve akran zorbalığı ile  mücadele etmeyi öğrencilere anlatacağını açıkladı. Yeni müfredat, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının onayından geçti. İşte ayrı

Siber Life Ayvalık konutları 2023 fiyat listesi!

Siber Yapı imzasıyla inşa edilen Siberlife konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Siber Life Ayvalık konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Siber Life 2. etap satışta! Yeni proje!

Siber Yapı tarafından Ayvalık ve Dikili'nin tam arasında yükselen toplam 3 etaptan oluşan Siber Life projesinin 2. etabı satışa çıktı.

Online oyun oynarken dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Siber suçlular oyun tutkunlarına hangi tuzakları hazırlıyor?

Dijital dünyanın eğlenceli alanlarından biri olan çevrim içi oyunlar aynı zamanda büyük bir ekonomi de oluşturuyor. Siber suçlular da bu dünyada gelir elde etmek için tuzaklar kurup farklı dolandırıcılık yöntemleri kullanıyorlar.

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

Apple CEO’su Tim Cook'un maaşı yürek hoplattı!

Apple CEO'su Tim Cook 2023'te ne kadar maaş alacak? Cook'un harcamaları yüzde 40 düştü, ancak hala milyonlarca dolar.

Aman dikkat! Siber saldırılara karşı hazırlıklı olun! Kimler tehdit altında?

Giderek dijitalleşen dünyada siber saldırılar hem bireyleri hem şirketlerin korkulu rüyası oldu. Siber güvenlik şirketi Kaspersky bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir siber suç grubunun, kötü amaçlı yazılımlarla bazı şirketleri hedef aldığı iddiasında bulundu.

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

SSK ve BAĞ-KUR’lu olanlar soruyor! SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?

SSK ve BAĞ-KUR’lu olan vatandaşlar, emeklilik hakkında pek çok soru sormaktadır. İşte onlardan biri de “SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?” sorusudur. İşte detaylar!

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cemil Çokyaşar ve Murat Kalkavan ortaklığında kuruldu.

Tim Cook, kripto paraya yatırım yaptı!

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook yaptığı açıklamada kripto para yatırımı yaptığını söyledi.

siber ergenekon tim melih gökçek Haberi

siber ergenekon tim melih gökçek
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, bu sabah hacker'ların eline geçen resmi Twitter hesabını tekrar kendi yönetiminde olduğunu açıkladı. Bu sabah neler oldu? Öğrenmek için tıklayın!


Gökçek, @06melihgokcek resmi Twitter hesabını hacker'lardan geri aldığını şu tweetleriyle duyurdu; 


"1)TWİT HESABIM GEÇİCİ OLARAK "SİBER ERGENEKON TİM" İSİMLİ TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN HACKLENDİ.HESABIMIZI KARŞI MÜCADELE İLE TEKRAR ELDE ETTİK.


2)OLAYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRMELERİ SİZE DETAYLI BİLDİRECEĞİM...ŞU ANDA ENSELERİNDEYİM...BU TERÖRİSTLERİ SAVCININ KARŞISINA ÇIKARTMAK BORCUM..


3)BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMAK İÇİN BEN ARAMADAN HEMEN BENİ ARAYAN VE SEFERBER OLAN TÜM DOSTLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM...


4)TWİTTER'IN YURT DIŞI VE YURT İÇİ TÜM YÖNETİCİLERİNE YARDIMLARI NEDENİYLE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM...


5)ANCAK HÜKÜMETİMİZİN TWİTTER KONUSUNDAKİ HASSASİYETİNİN NE KADAR ISABETLI OLDUĞU BU OLAYLA BIR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI...


6)AYNI OLAY ABD'DE OLSA,TWİTTER ANINDA YAPAN KİŞİLERİ 5 DAKIKADA BULUR VE...