05 / 05 / 2024

Siemens brezilya

Siemens brezilya

Alman basınında yer alan haberlere göre, Alman basınında yer alan haberlere göre teknoloji devi oaln Siemens, yolsuzluk suçlamaları nedeniyle Brezilya'da mahkeme tarafından "kara listeye" alındı

Siemens’in Münih’teki binası açıldı!

Siemens’in Münih’teki yeni ve modern merkez binası faaliyete başladı. Tamamen çevresel standartlar gözetilerek tasarlanan ve inşa edilen yeni genel merkezde 1.200 kişi çalışacak.

Siemens mutfaklara XXL çözümler sunuyor!

Siemens Ev Aletleri’nin, yepyeni iQ500 serisi soğutucuları 578 ve 682 litrelik geniş iç hacimleriyle, buzdolabında yer bulamamaktan şikayet edenlere benzersiz bir alternatif sunuyor.

Brezilya eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula'ya varlıklarını gizleme suçlaması!

Brezilya'da Sao Paolo Savcılığı, eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva'yı varlıklarını gizlemekle suçladı. Suçlamalarda Lula'nın eşi ve oğlunun da adı geçiyor.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Siemens yüksek hızlı tren için Türkiye'de ortak arıyor!

Siemens'in ulaştırma birimi ülke bölüm direktörü Cüneyt Genç, şirketin Ulaştırma Bakanlığı'nın bu yıl ortasında yapmayı öngördüğü 80 adet Yüksek Hızlı Tren (YHT) seti alım ihalesine teklif vermeye istekli olduğunu söyledi.

Siemens 7 yeni santral inşa edecek!

Türkiye ve bölgesinde yaşanan terör olayları yabancı yatırımcıyı ürkütüyor. 100'ün üzerinde ülkede santral kurduklarını ifade eden Siemens Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis, “Sektörde en önemli konu güvenlik'' dedi.

Siemens, Desigo Bina Yönetimi Platformu'nu tanıttı!

Siemens, Desigo Bina Yönetimi Platformu’nun yeni versiyonunu ve kompakt oda modüllerini iş ortaklarına tanıttı. Katılımcılar konusunda merak ettiklerini uzmanlara sorma ve DXR2 uygulamalarının demosunu inceleme imkânı buldu.

Brezilya'da baraj göçtü!

Brezilya'nın Minas Gelais eyaletindeki Mariana bölgesinde baraj çökmesi sonucu çok sayıda kişinin yaşamını yitirmiş olmasından endişe ediliyor. baraja yakın bölgede yaşayanlar yüksek kesimlere tahliye edildi.

Siemens, Gebze’de tramvay üretecek!

Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen tramvay üretiminde, Alman Siemens de düğmeye bastı.Şirket Gebze’de kuracağı 30 milyon Euro’luk fabrikada 2018’den itibaren ‘Avenio’ serisi tramvay üretecek.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Siemens, Türkiye'de tramvay fabrikası kuracak!

Alman devi Siemens, Gebze'de yeni bir tramvay fabrikası kuracağını açıkladı. Siemens, yeni fabrikasında ilk araçların üretimini 2018 yılı başında gerçekleştirmeyi planlıyor.

Siemens, Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak!

Siemens Türkiye'de tramvay üretecek, yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapacak. Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması planlanıyor.

Siemens Gebze'de 30 milyon euro yatırımla fabrika kuracak!

Türkiye'de tramvay üretecek olan Siemens, Gebze'ye yeni bir fabrika kurarak yaklaşık 30 milyon euro yatırım yapacak.

Siemens brezilya Haberi

Siemens brezilya

Alman teknoloji devi Siemens'in, yolsuzluk suçlamaları nedeniyle Brezilya'da kamu ihalelerine girmesi yasaklandı.


Alman basınında yer alan haberlere göre, teknoloji devi Siemens, yolsuzluk suçlamaları nedeniyle Brezilya'da mahkeme tarafından "kara listeye" alındı. Şirketin, mahkeme kararından dolayı artık Brezilya'da hiç bir kamu ihalesine katılamayacağı belirtildi.


İhale alabilmek için Brezilya'daki siyasilere rüşvet vermekle ve kartel kurup ulaşımdaki fiyatları artırmakla suçlanan firmanın, daha önce hiç bir ülkede yaşamadığı bu durum nedeniyle imaj kaybedeceği ifade edildi.


Geçen yıl yaz aylarında Brezilya'da halk daha modern bir ulaşım ve sağlık için gösteriler yapmış ve sokak eylemleri başlamıştı. Brezilyalıların, ülkede birçok ulaşım ve alt yapı ihalesi alan firmanın adının yolsuzluğa karışmasına da tepki gösterdiği iddia edildi. 


Münih merkezli firma, geçen yıl haziran ayında Brezilya'da yaklaşık 1 milyar avro değerinde alt yapı projeleri...