17 / 06 / 2024

Siemens enerji

Siemens enerji

Siemens , endüstriyel tesislerden enerji santrallerine, akıllı binalardan çevre dostu üretim tesislerine kadar her alanda sunduğu enerji verimliliği çözümleri ile sürdürülebilir bir dünyaya giden rotayı çiziyor.

Siemens Bulaşık Makineleri kaç lira? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akıllı enerji kullanımı ve su tasarrufu sağlayan Siemens Bulaşık Makineleri Home Connect özellikli. Hızlı ve verimli. Peki en pahalı Siemens Bulaşık Makinesi Modeli hangisi, fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Siemens Solo bulaşık makineleri ne kadar? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yaşamı kolaylaştıran, akıllı enerji kullanımı ve su tasarrufu sağlayan Siemens Solo bulaşık makineleri ne kadar oldu? İşte Siemens Solo bulaşık makineleri 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

İstanbul Yeni Havalimanı’na Siemens Türkiye imzası!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın Enerji Yönetim Sistemi (SCADA) altyapısı, orta gerilim pano tedariki, pist aydınlatma kontrol odası alçak gerilim sistemi ve yangın algılama sistemleri Siemens Türkiye imzası taşıyor.

​Siemens'ten Konecranes'e 19 vinç siparişi!

​Siemens Rüzgar Enerjisi ve Yenilenebilir Enerji Departmanı, Konecranes’e büyük ölçekte vinç siparişi verdi. 18 adet tavan vinci ve 1 adet portal vinçten oluşan sipariş 2017 yazında teslim edilecek.

Siemens'ten internete bağlanabilen inverter klima!

Wi-Fi kontrol özellikli, A++ enerji sınıfı, internete bağlı yeni Siemens inverter klimalar, kullanıcı dışarıdayken evde stresten ve yoğun şehir hayatından arınmış temiz ve serin bir hava hazırlıyor.

Sıcak yaz aylarında Siemens Split klima ile serinleyin!

Siemens S1ZMA/I12915 Duvar Tipi Slim Inverter Mono Split Klima, sağladığı yüksek enerji tasarrufunun yanı sıra inceliğiyle de daha fazla konfor sağlıyor. Klima, gereksiz enerji tüketiminin önüne geçen inverter özelliği ile öne çıkıyor.

Siemens Dünya Çevre Günü mesajı yayınladı!

Siemens Ev Aletleri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, küresel ısınmanın etkilerinin azalması için üretim ve tüketimde uyulması gerekli en önemli ilkelerin başında enerji verimliliğinin geldiği mesajını verdi.

General Electrics ve Siemens Alstom'a talip!

Fransa'nın dünyanın birçok ülkesinde yatırımları olan Alstom şirketinin enerji alanındaki birimini satın alabilmek veya ortak yatırıma gidebilmek için ABD'li General Electrics şirketi ile Alman Siemens şirketi harekete geçti.

Siemens Ev Aletleri ile Mart ayında tasarruf zamanı!

Siemens Ev Aletleri’ nin üst düzeyde enerji ve su tasarrufu sağlayan eco Plus özellikli ürünlerine Mart ayı boyunca avantajlı fiyatlar ve fırsatlarla sahip olmak mümkün.

Siemens’ten tasarruf ettiren kampanya!

Siemens Ev Aletleri, Şubat ayında düzenlediği enerji tasarruf kampanyasında ecoPlus ürünlerini avantajlı fiyat ve fırsatlarla sunuyor. EcoPlus özellikli ürünlerine Şubat ayı boyunca avantajlı fiyatlar ve fırsatlarla sahip olmak mümkün...

Levent Yıldırım: Gelecekte akıllı şehirlerde, enerji verimli yaşamlar kurulacak!

Gelecekte akıllı şehirlerde, enerji verimli yaşamlar kurulacak. Tabii akıllı şehirlere giden yolda akıllı binaların önemi de büyük. Siemens, bu anlamda yenilikçi ve güvenilir çözümler sunuyor.

Siemens enerji verimliliğine katkıda bulunuyor!

Siemens , endüstriyel tesislerden enerji santrallerine, akıllı binalardan çevre dostu üretim tesislerine kadar her alanda sunduğu enerji verimliliği çözümleri ile sürdürülebilir bir dünyaya giden rotayı çiziyor.

Siemens split klimalar yenilikçi özellikleri ile dikkat çekiyor!

Siemens split klimalar sağladığı yüksek enerji tasarrufu ve daha fazla konfor sağlayan yenilikçi özellikleri ile dikkat çekiyor...

Siemens enerji Haberi

Siemens enerji


Siemens, endüstriyel tesislerden enerji santrallerine, akıllı binalardan çevre dostu üretim tesislerine kadar her alanda sunduğu enerji verimliliği çözümleriyle sürdürülebilir bir dünyaya giden rotayı çiziyor. 


2016'da Türkiye'deki 160. yılını kutlayacak olan Siemens, bugüne kadar gerçekleşen yatırımlardaki rolüyle Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Türkiye'nin ilk elektrik santrali olan Silahtarağa Elektrik Santrali'nden ilk elektrikli tramvaylara kadar pek çok projeye imza atan Siemens, bugüne kadar üstlendiği yüzlerce projeyle enerji verimliliğine katkıda bulundu. 


Sunduğu ürün ve çözümlerle dünyanın en büyük çevre dostu ürün portföyüne sahip olan Siemens'in sunduğu çözümler oldukça geniş bir alanı kapsıyor. Enerji tüketiminde ilk sırayı elinde tutan endüstri sektörüne yönelik olarak, bu tesislerde kullanılan elektrik motorlarım yüksek verimli motorlarla yenileyen Siemens'in Endüstri Servis Bölümü, gerçekleştirdiği bakım hizmetleriyle yüzde 80'i bulan oranlarda tasarruf sağlayabiliyor. 


Yüzde...