23 / 07 / 2024

siemens espresso ve kahve makinesi

siemens espresso ve kahve makinesi

Siemens Ev Aletleri en lezzetli kahvelerin kolayca hazırlanmasını sağlayan yeni TE701204RW tam otomatik espresso ve kahve makinesini sundu...

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası

Arçelik'ten Espresso makinesi almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Ekim ayına özel bu kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, uygulanan bu kampanya Oliz uygulamasına özel bir kampanyadır ve Stoklarla sınırlıdır. İşte seçili ürünün detayları...

Siemens WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesi cazip fiyatlarla satışa çıktı!

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Siemens hem çamaşır makinesini ve hem de kurutma makinesini bir arada bulunduran kurutmalı çamaşır makinesini görücüye çıkardı. Siemens, WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesini uygun fiyata satışa sundu.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Siemens SN515B01DT iQ100 yarı ankastre bulaşık makinesinde dev fırsat! Hemen bakın!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen beyaz eşya üreticilerinden Siemens, son teknolojik özelliklere donatılmış yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Siemens, bu bulaşık makinesinin tüm detayları ve özelliklerini paylaştı.

Resmen bir teknoloji harikası! Siemens WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesi piyasaya çıktı!

Siemens, resmen teknoloji harikası olan WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesini satışa sundu. Siemens’ten gelen bu güzel haberin ardından bu makinenin detayları ve teknik özellikleri araştırılmaya başlandı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’nin fiyatı Hepsiburada’da resmen dibi gördü!

Hem retro modasını takip eden hem de kahve tiryakisi olanlara Hepsiburada ve Russell Hobbs’tan sevindirecek bir haber geldi. Hepsiburada, Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’ni 9 taksit ve alışveriş kredisi seçenekleriyle satışa çıkardı.

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardı. Bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatını olduğunu da açıklayan Siemens, çamaşır makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Siemens iQ700 Ankastre Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Türkiye’de beyaz eşya piyasasında büyük paya sahip Siemens, iQ700 Ankastre Buzdolabı’nı rekor fiyatla satışa sundu. Siemens, aynı zamanda bu buzdolabının teknik özelliklerini ve diğer detaylarını da paylaştı.

Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde büyük fırsat!

Siemens, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde elektronik eşyalarından biri olan kurutmalı çamaşır makinesi konusunda dev bir adım attı. iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni piyasaya sunan Siemens, bu makinenin teknik özelliklerini ve fiyatını da müşterileriyle paylaştı.

Arçelik EM 6092 O Imperium Espresso Makinesi cazip fiyatıyla görücüye çıktı!

Arçelik, kahve tiryakilerine müjdeyi verdi. EM 6092 O Imperium Espresso Makinesi’ni satışa çıkaran Arçelik, aynı zamanda bu makineni detaylarını ve teknik özelliklerini de paylaştı.

siemens espresso ve kahve makinesi Haberi

siemens espresso ve kahve makinesi

Siemens Ev Aletleri’nin TE701204RW tam otomatik espresso ve kahve makinesi günün her anında kolay ve eşsiz bir kahve keyfi vaat ediyor.


Yeni Siemens TE701204RW tam otomatik espresso ve kahve makinesinde, "One Touch" (tek tuş) özelliği ile  espresso ve kahve en pratik şekilde hazırlanabiliyor. sensoFlow sistemi, ısıtma işlemi boyunca en uygun kaynatma derecesinin korunmasını sağlıyor. Makinenin, yenilikçi özelliklerinden biri olan ve her fincanın aynı özen ile doldurulmasını sağlayan aromaPressure sistemi ile espressolarda mükemmel aroma elde edilebiliyor. Her fincanda mükemmel lezzet, kusursuz krema sunan Siemens TE701204RW’da hazırlanan kahveler, damakta son yudumdan çok sonra bile hafızalardan silinmeyen bir tat bırakıyor. Üç kademeli kahve sıcaklık seçimi, dört kademeli sıcak su ısı seçimi ve ayarlanabilir öğütme dereceleri sayesinde yeni Siemens kahve makinesinde farklı beğeni ve...