30 / 04 / 2024

siemens fabrika kuracak

siemens fabrika kuracak

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Siemens Ankastre Bulaşık Makineleri ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Evindeki bulaşık makinesini bir yenisi ile değiştirmeyi düşünenler ya da yeni ev kuracak olup yeni bir bulaşık makinesi alacak olanlar ankastre bulaşık makinelerinin fiyatlarını ve özelliklerini araştırıyorlar. İşte Siemens Ankastre Bulaşık Makinesi fiyatları..

Xiaomi, Avcılar'da fabrika kuracak!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Avcılar'da kuracağı fabrika ile akıllı telefon üretimine başlayacak.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ciner Grubu Galler’de fabrika kuracak!

Birçok alanda faaliyet gösteren Ciner Grubu, Türkiye’nin alanında önemli şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ciner Grubu'nun Galler’de fabrika kurması planlanıyor.

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

Tesla, Almanya'da fabrika kuracak!

ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, Almanya'da fabrika kuracak. Fabrika alanı içinde kalan yaklaşık 92 hektarlık ormandaki ağaçların kesileceği iddia edildi.

Opel, Almanya'da fabrika kuracak!

Opel CEO'su Michael Lohscheller, Almanya'nın Kaiserslautern şehrinde yeni fabrika kuracaklarını açıkladı.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Nike Ağrı'ya fabrika kuracak!

Nike'ın Ağrı'ya fabrika kuracağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi..

Oyak Renault, Bursa OSB'de fabrika kuracak!

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

Tosyalı Holding Senegal'de fabrika kuracak!

Tosyalı Holding, Afrika kıtasında hayata geçireceği yeni demir çelik yatırımı için Senegal hükümeti ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Proje ile Senegal'e yapılacak yatırımın ilk fazında kütükten inşaat demiri ve filmaşin üretimi gerçekleştirilecek. 

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Samsun Havza OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Samsun Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde yer tahsisi yapılıyor. Eurocast Döküm Sanayi A.Ş. OSB bölgesinde fabrika kuracak.

siemens fabrika kuracak Haberi

siemens fabrika kuracak

Alman teknoloji devi Siemens, Gebze’de kuracağı tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. 2017’de faaliyete geçecek fabrikada yıllık 100 adetlik üretim hedefleniyor. Siemens Ulaşım Bölümü Direktörü Cüneyt Genç, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisi yapıldığını açıkladı. 


Siemens, Türkiye’de üreteceği tramvayların tedarikini ise yüzde 50 oranında yerli üreticilerden sağlayacak. Siemens Türkiye Ulaşım Bölümü, bu yıl içerisinde inşaatını tamamlamayı planladığı tramvay fabrikasını 2017 yılında faaliyete sokmaya hazırlanıyor. Siemens Ulaşım Bölümü Direktörü Cüneyt Genç, “Yüksek standartlara sahip ve birçok ülkede tercih edilen, Siemens’in Gebze tramvay fabrikasında üretilecek modeller, hem Türkiye hem de Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkede...