03 / 05 / 2024

Siemens greenist

Siemens greenist

Haziran 2014’ de teslimatına başlanacak, İstanbul Bahçelievler’ deki Greenist konutları tüm dairelerin beyaz eşyaları için Siemens ile el sıkıştı. Projede; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor...

Sağlıklı iftar sofraları Siemens buharlı fırın ile kuruluyor!

Siemens’in HB36D575 buharlı fırını, Ramazan ayında iftar sofralarına lezzet ve de sağlık getiriyor. Siemens HB36D575 buharlı fırınında, buharda hazırlanan yiyecekler en hafif iftar sofraları hazırlanıyor.

GE, Siemens ve Mitsubishi'nin Alstom'a talip oldu!

Fransa Ekonomi Bakanı Arnaud Montebourg, Amerikan General Electric (GE) ile Alman Siemens ve Japon Mitsubishi’nin, Fransız Alstom’un hisselerini satın almak için giriştiği yarışta, hükümetin tercihinin GE’den yana olduğunu açıkladı.

Siemens, dünyanın en verimli santralını Türkiye'de kuracak!

Sanayi devi Siemens, dünyanın en verimli santralını Türkiye'de kurmaya hazırlanıyor. Siemens ' in ürettiği son nesil doğalgaz çevrim türbini HSGT- 8000H, Samsun ' da üretime başlayacak...

Greenist Konutları'nda SARAY Grup malzemeleri kullanıldı!

174 daireli Greenist Konutlarında, firmanın bağlı olduğu Saray Grup malzemeleri kullanıldı. Her dairenin bir balkon/teras veya kat bahçesi gibi açık alana sahip olduğu konutlarda ahşap desenli güneş kırıcı paneller kullanıldı...

Siemens buharlı fırın ile iftar sofraları kuruluyor!

Siemens’ in HB36D575 buharlı fırını, Ramazan ayında iftar sofralarına lezzet ve sağlık getiriyor. Siemens HB36D575 buharlı fırınında, buharda hazırlanan yiyecekler en hafif iftar sofraları hazırlanıyor.

Siemens Dünya Çevre Günü mesajı yayınladı!

Siemens Ev Aletleri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde, küresel ısınmanın etkilerinin azalması için üretim ve tüketimde uyulması gerekli en önemli ilkelerin başında enerji verimliliğinin geldiği mesajını verdi.

Siemens yüksek hızlı trenlerin üretimine bu ay başlıyor!

Alman teknoloji devi Siemens, TCDD için üreteceği 7 yüksek hızlı tren setlerinden ilkini Türkiye'ye getirmesinin ardından, kalan 6 yüksek hızlı trenin üretimine bu ay başlıyor.

Greenist Konutları'nda Saray Grup malzemeleri kullanıldı!

174 daireli Greenist Konutlarında, firmanın bağlı olduğu Saray Grup malzemeleri kullanıldı. Her dairenin bir balkon/teras veya kat bahçesi gibi açık alana sahip olduğu konutlarda ahşap desenli güneş kırıcı paneller kullanıldı...

Greenist'te Saray Grup malzemeleri kullanılıyor!

174 daireli Greenist konutlarında, firmanın bağlı olduğu SARAY Grup malzemeleri kullanıldı. Greenist konutlarında yaşam konforunu artırmak, bakım giderini minimuma indirmek için malzemelerin kullanımına dikkat edildi...

Siemens ankastre ile siyahın asaleti mutfağınızda!

Siemens Ev Aletleri, mutfaklarında estetikten vazgeçmeyenler için yeni siyah ankastre setini sunuyor. Siyahın gizem ve asaletini mutfaklara taşıyan ankastre set HB 331 SOT siyah gömme fırın, LC 64 WA 621 davlumbaz ve EO 616 PB 10 E siyah ocaktan oluşuyor.

General Electric ve Siemens Grubu Alstom'a talip!

Fransa’da sosyalist hükümet, ABD'li General Electric Grubu ve Alman Siemens Grubu’nun Alstom’u kısmen satın alma veya işbirliği teklifleri üzerine Sermaye Piyasası Kurumu’nu devreye sokma kararı aldı.

Anneler için mutfakta bir zaman makinesi: Siemens FQ1 Robot!

Doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılayan Siemens FQ1 serisi robot, işlerin hızla tamamlanmasını sağlıyor ve anneleri bir gün değil, her gün sevindiriyor.

General Electrics ve Siemens Alstom'a talip!

Fransa'nın dünyanın birçok ülkesinde yatırımları olan Alstom şirketinin enerji alanındaki birimini satın alabilmek veya ortak yatırıma gidebilmek için ABD'li General Electrics şirketi ile Alman Siemens şirketi harekete geçti.

Siemens greenist Haberi

Siemens greenist

İstanbul’un göbeğinde dört mevsim tatil vadeden Greenist konutları, öncü  beyaz eşya markası Siemens’le anlaştı.  Greenist mutfaklarına Siemens ankastre fırın, cam seramik ocak, yarı ankastre bulaşık makinesi, duvar tipi davlumbaz, paslanmaz çelik mikrodalga fırın, banyolarına tam kurutmalı çamaşır makinesi ve hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi yerleştirildi. Her yaşam alanının kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunan; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 dairelerde kullanılacak yenilikçi ve teknolojik Siemens marka beyaz eşyaların da yerleşmesinin ardından  Greenist’te yaşam taşınıldığı gün tüm konforuyla başlayacak. 

“Greenist’te önceliğimiz hayatı kolaylaştırmak”

Greenist’te önceliğin hayatı kolaylaştırmak olduğunu hatırlatan Saray Holding Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “ Greenist’te hayatın taşınıldığı gün eksiksiz başlayabilmesi için komşularımıza anahtar teslim yaşam sunmayı hedefledik. Siemens bu alanda sunduğu pratik, enerji...