23 / 07 / 2024

siemens kampanya Haziran 2022

siemens kampanya Haziran 2022

Siemens seçili iSensoric teknolojili bulaşık makinesi ve i-Dos otomatik dozajlama sistemli çamaşır makinesinde indirim fırsatını başlattı. Peki Siemens çamaşır ve bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Renault'nun Haziran 2024 kampanyası için son 2 gün! Aylık 18 bin 334 TL taksitle Clio fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Renault'nun yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Haziran kampanyası için son 2 güne girildi. Söz konusu kampanya kapsamında aylık 18 bin 334 TL taksitle Clio fırsatı sunuluyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Chery Tiggo 7 Pro'dan haziran ayına özel sıfır faizli kampanya!

Çinli otomobil üreticisi Chery, Haziran ayı için yeni bir fiyat listesini duyurudu. Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modellerinden oluşan bu yeni liste cazip fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Honda'da büyük kampanya! Honda City'de 250 bin TL kredi sıfır faizle! Duyan bayilere koşuyor!

Otomotiv devi Honda en sevilen modellerinden biri olan Honda City'de büyük kampanya başladı. Honda City almak isteyenlere yüzde sıfır faizle 250 bin TL kredi fırsatı sunuluyor. Honda City ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? 4 Haziran Honda City fiyat listesi....

Chery duyurdu! Chery'den haziran ayına özel 109 bin TL İndirim ve 300 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı...

Çin'in önde gelen otomotiv devi Chery, haziran ayı kampanyası ile araba sahibi olmak isteyenlere müthiş bir fırsat ssağlayacağını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, Chery'nin en yeni modellerini yüzde sıfır faiz ile ve 109 bin liraya varan indirim ile satın alma imkanı sunuluyor.

Renault Haziran 2024 kampanyasını az önce duyurdu! Aylık 16 bin 667 TL taksitle Megane Sedan fırsatı!

Fiyat listesi en çok merak edilen ve en çok araştırılan modeller arasında yer alan Renault Megane Sedan için yeni bir kampanya başlatıldı. Peki Renault Megane Sedan fiyatları ne kadar? İşte Megane Sedan Haziran 2024 fiyatları...

Renault Haziran 2024 kampanyasını resmen açıkladı! Aylık 18 bin 94 TL taksitle Clio fırsatı!

Renault, yeni bir otomobil almak isteyenlerin merakla belediği Haziran 2024 kampanyasını resmen açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında aylık 18 bin 94 TL taksitle Clio fırsatı sunuluyor. 

İş Bankası son kez duyurdu! Bu parayı 30 Haziran’a kadar almazsanız hakkınız yanacak!

Her zaman birbirinden farklı kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, Maximum müşterilerine özel bir kampanya daha düzenledi. İş Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini ve son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğunu açıkladı.

A101’de ‘şok’ kampanya! Teknolojik ürünler avantajlı fiyatlarıyla 29 Haziran’dan itibaren satışta, kaçırmayın!

A101, bu haftaya özel oldukça cazip ve tüketicilerin ilgisini çekecek bir kampanya düzenledi. 29 Haziran’dan itibaren televizyonlardan beyaz eşyaya, cep telefonundan kulaklığa kadar çok çeşitli teknolojik ürünler oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulacak.

Ziraat Bankası’nda A101 fırsatı başladı! 30 Haziran 2023’e kadar +4 taksit imkanından faydalanın…

Yeni bir kampanya duyuran Ziraat Bankası bu kez A101 fırsatını duyurdu. 30 Haziran 2023’e kadar A101’de +4 taksit imkanından faydalanılabileceği paylaşıldı. İşte detaylar.

Bosch derin dondurucularda indirim fırsatı! Son gün 30 Haziran! İşte güncel fiyat listesi...

Bosch derin dondurucular 7.990 TL’den başlayan fiyatlarla ve 860 TL'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Kampanya, 30 Haziran'a kadar devam edecek. Peki, Bosch derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi...

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayının ikinci yarısında da büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alanlara 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Peki, Arçelik'in haziran kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

siemens kampanya Haziran 2022 Haberi

siemens kampanya Haziran 2022

Siemens Dünya Çevre Günü'ne özel iSensoric teknolojili bulaşık makinesi ve i-Dos otomatik dozajlama sistemli çamaşır makinesinde indirim fırsatını başlattı. 

Siemens, yenilikçi teknolojilere sahip ve modern tasarımlı ürünleriyle dikkat çekiyor. Beyaz eşyalarda en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Siemens, kampanyalarıyla kullanıcıların yüzünü güldürüyor. 

Peki Siemens indirimli çamaşır ve bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Siemens iQ500 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Inox özellikleri şu şekilde: 

Home Connect teknolojisi, 8 farklı program, çatal bıçak takımları için uygun 3. sepet, Otomatik yarım yük, tek tuşla çalışan AutoProgram, gelişmiş sensörler.

Siemens iQ500 Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 dev./dak. özellikleri şöyle: 

Hassas i-Dos otomatik dozajlama sistemi, iQDrive motor, etkili çamaşır bakımı, ultra etkili ve hassas yıkama, 30...