15 / 05 / 2024

Şifa Sağlık Grup Başkanı Mehmet Ateş

Şifa Sağlık Grup Başkanı Mehmet Ateş

Buca'da Şifa üniversitesi tarafından sağlık kampüsü açıldı. Açılış törenine başta rektör Prof. Dr. Yusuf Erdoğan olmak üzere birçok rektör ve öğretim görevlisi daha eşilik etti...

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Sağlık çalışanlarına 3600 ek gösterge müjdesi!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, sağlık çalışanlarına yapılacak iyileştirmeler konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Taşğın, Muhammet Taşğın ve Ramadan Uçar tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sınavu tarafından kuruldu.

Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek!

2002 Yılında Güneşli'deki ilk yatırımı yaparak sağlık sektörüne giriş yapan Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek.

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Şifa Sağlık Grup Başkanı Mehmet Ateş Haberi

Şifa Sağlık Grup Başkanı Mehmet Ateş


Şifa Üniversitesi'nin Buca'da hayata geçirdiği Buca Eğitim ve Sağlık Kampusü, törenle açıldı. Rektör Prof. Dr. Yusuf Erdoğan ve Şifa Sağlık Grup Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ateş'in ev sahipliğindeki açılışa Vali Cahit Kıraç, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Bölge İstinaf Mahkemesi Başkanı Başsavcı Celal Kocabaş, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İzmir'deki konsolos, akademisyen ve vatandaşlar...