17 / 05 / 2024

şifa turizmi

şifa turizmi

Türkiye medikal sağlık turizminde yabancı misafirlerine geniş ulaşım ağı, ileri teknoloji, uzman hekim, farklı konaklama seçenekleri ve uygun fiyat olanakları sunuyor. Türkiye, şifa turizminde liderliğe hazırlanıyor.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Kadıköy Şifa Hastanesi otel mi oluyor?

Florance Nightingale Grubu üzerinden 2016 Eylül ayında Kadıköy Şifa Hastanesi'ni satın almıştı. Bu sürpriz satış medyada genişçe yer aldı.

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması için başvuru yapıldı!

Sağlık hizmetlerine Meddem Hastanesi olarak devam eden eski Şifa Hastanesi yönetimi, İsmet Paşa Caddesi üzerindeki eski binayı yurt yapmak için Belediye'ye başvurdu.

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması teklif edildi!

Isparta Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları başladı. Toplantıda yeni Şehir Hastanesi karşısındaki 3 bin 409 adanın konut alanından çıkartılarak ticari alana alınması ile yeni binasına taşınan Şifa Hastanesi'nin eski yerine yurt yapılması teklifi de bulunuyor.

Kadıköy Şifa Hastanesi resmen el değiştirdi!

Rekabet Kurulu, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ hisselerinin tamamının, Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini onayladı.

Kadıköy Şifa Hastanesi satılıyor!

Rekabet Kurumuna Kadıköy Şifa Hastanesi hisselerinin tamamının Florence Nightingale tarafından devralınması için başvuru yapıldı.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Fiba Holding, Şifa hastanelerini alıyor!

2014 yılında Florence Nigthingale Hastane Grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, sağlık sektörünü sevdi.Fiba'nın Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastanelerini satın almaya yönelik anlaşmanın birkaç gün içinde taraflar arasında imzalanması bekleniyor.

İZTB arazisinin Şifa Üniversitesi'ne devri yargıda!

İzmir Ticaret Borsası kapatılan Şifa Üniversitesine istimlak yoluyla devredilen borsa arazisiyle ilgili hukuki sürecin devam ettiğini bildirdi.

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi, Emre Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Osman Gazi Mahallesi'nde açıldı.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

şifa turizmi Haberi

şifa turizmi

Türkiye medikal sağlık turizminde yabancı misafirlerine geniş ulaşım ağı, ileri teknoloji, uzman hekim, farklı konaklama seçenekleri ve uygun fiyat olanakları sunuyor.


Ankara İl Kültür Turizm Müdürü Doğan Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkentte 73 hastaneyle sağlık hizmeti verildiğini, 20 hastanenin yatırım aşamasında olduğunu, özel hastanelerin de 25'inde sağlık turizmi yapılabildiğini söyledi. 


Acar, Türkiye'de sağlık turizminde göz lazer tedavisi, estetik cerrahi hizmetleri, diş tedavisi, tüp bebek, diyaliz, kalp damar cerrahisi, kulak burun boğaz, fizik tedavi ve rehabilitasyon ile onkoloji hizmetlerinin başarıyla gerçekleştirilebildiğini kaydederek, "Baktığımızda yurt dışından gelen hastaların yüzde 50'sinin daha önce Türkiye'de tedavi görmüş yakınlarının tavsiyesiyle, yüzde 48'inin de internet aracılığıyla bilgi alarak Türkiye'yi seçtiğini görüyoruz" dedi. 


-Ulaşımdan konaklamaya indirim fırsatı


Doğan Acar, sağlık turizmine son yıllarda sağlanan bazı teşviklere de değinerek, Maliye...