04 / 07 / 2024

sıfır konut satışları arttı mı Haziran 2020

sıfır konut satışları arttı mı Haziran 2020

'Sudan ucuz' konut kredisi faiz oranları sebebiyle Haziran 2020'deki konut satışı 190 bine ulaştı. Kredili ve ikinci el konuta talep arttı. Peki sıfır konut satışlarında durum ne oldu? İşte detaylar...

Beylikdüzü Violet Diamond 48 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Güven Reform Group İnşaat tarafından doğayla iç içe Gürpınar'da yükselen Violet Diamond projesi 48 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta! İşte Violet Diamond projesiyle ilgili ayrıntılar...

My Garden Arnavutköy 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mer-Ka İnşaat tarafından Arnavutköy'de inşa edilen My Garden projesi 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışa çıktı. My Garden projesinde konut fiyatları ne kadar? My Garden Arnavutköy projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte My Garden Arnavutköy projesiyle ilgili detaylar..

Ankara Sandiego Rezidans'ta yarısı peşin, yarısı sıfır faiz 15 ay taksit fırsatıyla!

Ankara Sandiego Rezidans'ta yarısı peşin yarısı sıfır faiz 15 ay taksit imkanıyla konut satışları devam ediyor. Sandiego Rezidans'ta konut fiyatları ne kadar? Sandiego Rezidans'ta hangi tip konutlar var? İşte Sandiego Rezidans ile ilgili ayrıntılar...

İzmir’de konut satışları düştü, kiralar arttı!

İzmir'de bu yılın mayıs ayında, konut satışları yüzde 1,2 azaldı ve 5 bin 940 şeklinde oldu. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, satışlarda yaşanan bu düşüşün kira bedellerinde artışa sebep olduğunu dile getirdi.

İzmir’de konut satışları dibe vurdu!

Türkiye genelinde mayıs ayında konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre düşerken, Egenin incisi İzmir’de de yüzde 30’a yakın azalma yaşandı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Yüksek enflasyon ve faiz ortamı konut satışlarını durma noktasına getirdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt düşüş gösteren konut satışlarına değinerek yüksek enflasyon ve faiz ortamının konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Renault Megane bu aya özel sıfır faizle satışta! Megane Sedan Mayıs fiyatları açıklandı!

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda Renault Megane Sedan için 200 bin TL'ye 12 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki Megane Sedan Mayıs fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Sıfır araçlar için Temmuz'a kadar vaktiniz var, sonra yükseliş başlar

Otomobil satışlarındaki düşüş Nisan ayında da devam etti. Sitelerdeki ilan sayıları artarken, satış süreleri de gittikçe uzuyor. Autorola Türkiye Genel Müdürü Aslı Göker, Temmuz ayına kadar uygun fiyatlı sıfır araçların bulunabileceğini söyledi.

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Türkiye'de Nisan 2024'te satılan sıfır kilometre en ucuz otomobiller...

Nisan 2024'te Türkiye'nin en uygun fiyatlı otomobilleri belirlendi. Bu kapsamda yer alan markalar, en uygun fiyatlar ile sıfır kilometre araçlarını alıcılarına sunduğunu duyurdu. Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili ise o marka ön planda yer alıyor.

Emlak sitelerinde takas ilan sayısı arttı! Takasla konut satışları o ilde resmen patlama yaşadı!

Artan fiyatlar ve yükselen kredi faiz oranlarından dolayı emlak sitelerinde takas ilan sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.  O ilde ise resmen takasla konut satışları patlama yaşadı...

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.

Konut satışlarındaki düşüş kira bedellerini yükseltti!

Son iki yıldır konut satışlarında düşüşe dikkat çeken İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konut alanların olmadığı sürece kira fiyatlarında artışların devam edeceğini belirtti. 

sıfır konut satışları arttı mı Haziran 2020 Haberi

sıfır konut satışları arttı mı Haziran 2020

'Sudan ucuz' konut kredisi faiz oranları sebebiyle Haziran 2020'deki konut satışı 190 bine ulaştı. Kredili ve ikinci el konuta talep arttı. Konut satışlarında Haziran, gümüş madalyalı ay oldu...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde Türkiye genelinde Haziran 2020'de yapılan konut satışlarını kaleme aldı. 

İşte Alaattin Aktaş'ın 'Konut satışında gümüş madalyalı ay' başlıklı yazısı...

Bugünün ekonomik koşullarında "sudan ucuz" kredi faizi sayesinde hazirandaki konut satışı 190 bini buldu. Ne var ki ilk el konut satışları istenilen ölçüde yine de artırılamadı.

Hazirandaki toplam satışın üçte bire yakını ilk el, üçte ikisi de ikinci el satışlardan oluştu. Altı aylık toplamda da ilk el satışlar şimdiye kadarki en düşük satış. Vatandaş fiyatından dolayı ilk el konutlara yaklaşamıyor bile...

Haziran ayında 190 bin adet konut satıldı. Bu...