06 / 05 / 2024

sifonik drenaj sistemleri

sifonik drenaj sistemleri

ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. Son yıllarda artan ani yağışlar, çatı drenaj sistemlerinde daha dikkatli planlama yapılmasını zorunlu kılmaktadır.

Şehir planlamasında 'suya duyarlı kent' önerisi!

Doç. Dr. Yelda Aydın Türk, "Sürdürülebilir drenaj sistemleri dedikleri birtakım kavramlar öne çıkmaya başladı. Bu ülkeler bununla ilgili bazı politikalar oluşturdular ve başarılı projeler hazırladılar. Örneğin, Amerika'da bazı yerlerde yeşil altyapı sistemleri kuruldu" dedi...

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

ACO, yangına dayanıklı çatı sistemi üretti!

ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. Son yıllarda artan ani yağışlar, çatı drenaj sistemlerinde daha dikkatli planlama yapılmasını zorunlu kılmaktadır.

Ümak Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümak Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Akbaba tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı 1-3 Aralık'ta!

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı 1-3 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Çalıştay, Yunanistan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya, Moldova, Ukrayna ve Türkiye'nin yürüttüğü WASTEnet Projesi kapsamında 1-3 Aralık tarihlerinde Kocaeli'nde yapılacak.

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

Nurol GYO HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri'ni tercih etti!

Betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri, Nurol GYO'nun bir "Yaşam Vadisi" oluşturma yaklaşımı ile inşaatına başladığı Nurol Park projesinin temel altı su yalıtımında tercih edildi.

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı!

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı. Dış ısı yalıtım sistemlerinin yangın performansını ölçmeyi amaçlayan “Full Scale” yangın testleri ülkemizde ilk kez gerçekleştirildi.

Kale 7/24 Alarm Sistemleri abone sayısını hızla artırıyor!

60 yılı aşkın süredir özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding’in bünyesinde güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm Sistemleri, abone sayısını hızla arttırmayı hedefliyor.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde akıllı ev sistemleri!

Bodrum’un merkezinde konumlandırılan Horizon Point Bodrum Evleri, sunduğu akıllı ev sistemleri teknolojileri ve ayrıcalıkları ile kişilere daha konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor.Evdeki rutin işleri sizin yerinize bir başkası yapsa nasıl olurdu?

Akman Tasarım Kaplama Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akman Tasarım Kaplama Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Kartal, Yunus Mahallesi, Karaca Sokak'ta kuruldu.

ABC Dış Cephe Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABC Dış Cephe Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yalçın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

sifonik drenaj sistemleri Haberi

sifonik drenaj sistemleri

Drenaj sistemleri denince ilk akla gelen çözüm üreticisi ACO, suyun değdiği tüm noktalarda sunduğu drenaj sistemleri seçenekleri ile her zaman planlayıcıların ilk tercihi olmuştur. ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. 


Sifonik drenaj sistemlerinin uygulanabilmesi için gerekli şartlar sağlandığında, konvansiyonel drenaj sistemlerine göre bazı avantajları vardır. Bunlardan birkaçı; daha az süzgeç kullanımı ihtiyacı, daha az ve düşük çaplı boru kullanımı olarak sıralanabilir. Aynı zamanda sifonik sistemlerde yataydaki borulara eğim vermek gerekmediğinden, büyük alanlarda hacim ve yer avantajı sağlayarak daha verimli alan kullanımı sağlamaktadır.


Sifonik drenaj sistemlerinin bu avantajlarının yanında, ACO fark yaratan özellikleriyle beklentileri aşarak üstün bir sifonik drenaj sistemi çözümü sunmaktadır. ACO sifonik drenaj sistemleri paslanmaz çelik veya döküm süzgeçlerin içerisine...