04 / 05 / 2024

sığacık rüzgar enerji santrali projesi

sığacık rüzgar enerji santrali projesi

İzmir Valiliği, işadamı Abdullah Tivnikli'nin Seferihisar Sığacık'ta yapacağı rüzgar santralına onay verdi. ÇED süreci başladı Daha önce plan değişikliği yapılan bölgede yapılacak RES için sunulan ÇED dosyası uygun bulundu.

Borsada bankacılık rüzgarı bitti mi, bu sene BIST’te hangi sektörler ön plana çıkacak?

Bugünlerde borsadan pek iyi haberler gelmiyor. Ancak şunu unutmamak gerek ki, hiç bir yatırım aracı sürekli kazandırmaz. İşte bu nedenle hem “Rüzgar tersine döndü!” düşüncesiyle borsadan adeta arkasına bakmadan kaçan hem de yeni girecek olan on binlerce yatırımcıya çok önemli bir tavsiye geldi.

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

Gümüş rüzgarı kısa sürdü! Gümüş fiyatlarında son durum! İşte gümüş fiyatı 23 Nisan 2022...

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü rüzgar kısa sürdü. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son durum...

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Türkiye'nin rüzgar enerjisinde kurulu gücü 7 bin 615 megavata ulaştı!

Türkiye'de yılın ilk 6 ayında 246 megavatlık rüzgar enerjisi santrali devreye alındı. Türkiye'nin rüzgar enerjisinde kurulu gücü bu yılın ilk 6 ayında 246 megavatlık santralin işletmeye alınması ile 7 bin 615 megavata ulaştı.

İzmir Bergama'da acele kamulaştırma kararı!

İzmir'in Bergama İlçesi'nde Ovacık Rüzgar Enerji Santralinin yapımı amacıyla bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Özbekistan'ın en büyük rüzgar santralini Türk şirketi inşa edecek!

Özbekistan'ın en büyük rüzgar santralini Türk şirketi yapacak, santralin inşaatı 2020 yılında tamamlanacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı ölçüldü!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı Çin'in Southwest Jiaotong Üniversitesi'nde ölçüldü. Projenin Tam Model Rüzgar Tüneli testine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan da katıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı Çin'de ölçülecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Dünyanın en uzun orta açıklıklı köprüsü olma özelliğini taşıyan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgar testi 11 Eylül'de Çin'de gerçekleştirilecek." diye açıklama yaptı. 

Ağaoğlu'ndan 1 milyar liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

1915 Çanakkale Köprüsü Rüzgar Tüneli testi tamamlandı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki FORCE Technology Test Laboratuvarı'nda 1915 Çanakkale Köprüsü Kule Rüzgar Tüneli testi yapıldı. 1915 Çanakkale Köprüsü Rüzgar Tüneli testi başarıyla tamamlandı.

sığacık rüzgar enerji santrali projesi Haberi

sığacık rüzgar enerji santrali projesi


İzmir Valiliği, işadamı Abdullah Tivnikli'nin Seferihisar Sığacık'ta yapacağı rüzgar santralına onay verdi. 

ÇED süreci başladı Daha önce plan değişikliği yapılan bölgede yapılacak RES için sunulan ÇED dosyası uygun bulundu. Enerji yatırımları ve rüzgar santrallarıyla gündeme gelen Yanmada Bölgesinde yeni bir projeye daha onay çıktı. Egedesonsöz'den Fatih Yapar'm haberine göre, İzmir Valiliği, işadamı Ali Ağaoğlu'na verilen izinden kısa zaman sonra Kuveyt Türk Bankası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Abdullah Tivnikli'ye de RES izni verdi.



Milliyet...