30 / 06 / 2024

sigara parasıyla apartman

sigara parasıyla apartman

Hiç sigara içmeyen Ali Elik, bir tiryaki gibi 23 yıl boyunca her gün sigara parası biriktirdi. Boyacı Elik birikimiyle 4 katlı apartman yaptırdı

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı zamları bir bir açıklandı! Şimdi yeni zamlı maaşınıza bakın!

Temmuz ayında memur maaş katsayısında yaşanacak artış, pek çok sosyal destek ödemesini etkileyecek. Peki 65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç TL olacak? İşte son dakika rakamlar.... 

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları bir bir açıklandı! Yaşlılık maaşı ne kadar? Zamlı maaşlara bakın

Memur maaşlarına yapılacak Temmuz zammıyla 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı da yükselecek. O rakamlar tek tek açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı kaç TL olacak? 

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Depremde 5 kişiye mezar olan İnci Apartmanı’yla ilgili şok karar!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 5 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay'daki İnci Apartmanı'nın statik proje müellifi tutuklandı. Böylece, tutuklu sayısı 4’e yükseldi.

Fiat Egea parasına Volkswagen alabilirsiniz! Volkswagen'in bu modeli resmen peynir ekmek gibi satılıyor!

Fiat Egea parasına satılan Volkswagen Taigo fiyat ve performansıyla dikkat çekiyor. Bu model resmen peynir ekmek gibi satılıyor. Peki Volkswagen Taigo fiyatları ne kadar?

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Bu parasını yatıran fazlasıyla geri alacak. En yüksek faiz veren banka açıklandı

Parasını değerlendirmek isteyenler için önemli yollardan biri de banka faizlerine koymak. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor. İşte cevabı...

Otomotiv sektöründe yeni fırsatçılık: 'sıra parası'

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlara bayiler araç yok algısıyla 50 bin TL ya da 100 bin TL'lik sıra parası istiyor. İşte detaylar...

AFAD yol masrafı ne kadar? AFAD yol masrafı nasıl alınır? Depremzede yol parası başvurusu nereden yapılır?

AFAD yol masrafı diğer adıyla depremzede yol yardım parası şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. Afetzedeler, AFAD yol masrafına dair detayları araştırmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Depremzedelere, kendilerine mülk olarak teslim edilecek şekilde zekat parası ile konut yapılabilecek!

Diyanet İşleri Başkanlığı, deprem, sel ve benzeri sebeplerle barınma ihtiyacı ortaya çıkan ve zekat alabilecek durumda olan afetzedeler için zekat parasıyla konut yapılabileceğini açıkladı. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce dar gelirli vatandaş sosyal destek ödemelerinden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

sigara parasıyla apartman Haberi

sigara parasıyla apartman


Ordu'nun Ünye ilçesinde ayakkabı boyacılığı yapan 56 yaşındaki 7 çocuk babası Ali Elik, 23 yıldır içmediği halde sigara parasını biriktirerek hem emekli hem de apartman sahibi oldu. Elik, hayatında hiç sigara kullanmadığını ancak sigara kullansa harcayacağı parayla neler yapılabileceğini düşünerek, sigara parasını biriktirmeye karar verdiğini söyledi. Elik, şöyle devam etti: "1989'da makinistliği bıraktıktan sonra sigortamı nasıl öderim diye düşünmeye başlamıştım. Her gün içtiğimi varsayarak sigaraya harcayacağım parayı hanıma verdim ve biriktirmeye başladım. İlk birikimimle sigortamı ödeyerek emekli oldum. Sonra sigara parasını ev için biriktirdik. İlk ahşap bir ev aldık ve 12 yıl oturduk. Sonra emekli paramıza, içmediğimiz sigara parasının birikimini de koyduk ve evimizi karkas olarak aldık." Elik, "Boşta kaldıkça, ustaları izleyerek, sorarak evin tuğlasını ördüm, sıvasını, elektriğini, suyunu,...