27 / 04 / 2024

sığınak yaptıran zenginler

sığınak yaptıran zenginler

Zenginleri ölüm korkusu sardı. Sığınak yaptıran zenginlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Psikologlar, "Zenginler, fakirlere göre ölümden daha çok korkar. Sığınak da bu korkunun nedeni" diyor..

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Çatalla kiracısına saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi!

Bakırköy'de yüzde 100'ün üzerinde kira artışını kabul etmeyen kiracısına çatalla saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi. 

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

Otomobil sahipleri dikkat! Kasko ve trafik sigortası yaptıran sayısı azaldı

Sigorta yaptıran sürücü sayısı azalıyor, trafikte baltayı taşa vurabilirsiniz. Kasko ve trafik sigortası yaptırmayacağını belirten sürücüler, ilginç yanıtlar verdi. Fiyatların artmasının yanı sıra, 'aracın eski olması, sigortanın karşı tarafın işine yarayacağı' şeklindeki yanıtlar da dikkat çekti.

Selçuk Geçer son uyarısını yaptı! Felaket gibi dolar tahmini

Ekonomi piyasasında yaptığı tahminlerle adından söz ettiren Selçuk Geçer, dolar ile alakalı yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Geçer, “yüzde 100 dolar patlaması olacak uyarıyorum” dedi.

Turizmde Ruslar zirveyi kaptırdı! İki ülke vatandaşları büyük sürpriz yaptı

Türkiye'de turizm sektöründe yıllardan bu yana Rus turistçilerin elinde bulunan ziyaretçi rekoru bu sene ele değiştirdi. Türkiye'ye en çok Almanya'dan turist geldi. Almanya'dan sonra İngiltere de sürpriz yaptı.

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak tarafından kuruldu.

Apartmanlardaki sığınak yerleri kiraya verilebilir mi? 

Posta yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde, apartmanlarda bulunan sığınak ve blokların altındaki depolarının kiraya verilmesini kaleme aldı. 

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Konut kredisindeki düşük faizleri fırsata çeviren öğretmen Nimet Çomak, çektiği krediyle Kemalpaşa’da arsa satın aldı. Öğretmen Çomak, 2 arkadaşıyla beraber aldığı arsaya köpekler için barınak yaptı

İngiltere'de yaşayan genç mucit 5 yılda çelik sığınak inşa etti!

İngiltere'de yaşayan genç mucit, evinin arka bahçesinde sığınak inşa etti. Yapımı 5 yıl süren sığınakta yok yok...

Virüsten kaçan zenginler için 8.3 milyon dolara sığınak!

Tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs Covid-19 salgınına yakalanmak istemeyen zenginler sığınak arayışına girdi. En çok olanaklara sahip olan sığınaklar 8 milyon 350 milyon dolara satılıyor.

sığınak yaptıran zenginler Haberi

sığınak yaptıran zenginler


Dünyada sığınak yaptıran ünlülerin sayısı gittikçe artıyor. Bill Gates, Larry Ellison, Richard Branson, Amancio Ortega ve Zuckerberg de sığınak yaptıran zenginlerden oldu. Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde, California Silikon Vadisi'ndeki şirketlerin dolar milyarderi sahiplerinde sığınak tutkusu başladı. Zenginler, iç savaştan, nükleer bombalardan ve sosyal çöküşten endişe ettiği için milyonlarca dolara sığınak inşaa ettirdi.


Larry Ellison ada aldı

Hawaii'de ada satın alan Oracle'ın kurucusu Larry Ellison, sığınak yaptırdı.Virgin Şirketler Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Richard Branson, Microsoft'un sahibi Bill Gates, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve İspanyol işadamı Amancio Ortega'da özel sığınak yaptıran zenginlerden bazıları. Yahoo'nun eski üst düzey yöneticilerinden Marvin Liao da sığınak yaptıran isimlerden biri.


Psikologlar bu duruma ne diyor?

İlginç yorumlarda bulunan psikologlar, bu durumu şu şekilde değerlendirdi;...